Findes der spøgelser i den gamle skovridergård?

Vester Palsgaard Skovmuseum inviterer til en uhyggelig hyggelig aften

Udgivet:24. oktober 2020, 15.27

Læsetid:1 minut

Uhyggen breder sig på Vester Palsgaard Skovmuseum 30. oktober. Foto: Pr-Foto

3 år siden

HAMPEN Når efteråret går på hæld, og mørket sænker sig over skoven, er det endnu engang tid til halloween på den gamle skovridergård 30. oktober.

- Vi slukker lyset på hele museet, så medbring en lygte og løs opgaver undervejs. Dørene åbner sidst på eftermiddagen, mens det stadig er lidt lyst, men som aftenen skrider frem, vil museet henligge i mørke, lyder det fra museet i en pressemeddelelse.

En mystisk kone fra skoven vil desuden byde velkommen og sende gæsterne videre ind på det mørke museum, hvor man undervejs skal løse opgaver om skovridergården og skoven. Selvlysende edderkopper viser vej, uhyggen breder sig, og det er op til fantasien at forestille sig, hvad der venter i næste rum.

Ristede musehjerner

- Til arrangementet skal børnene selv medbringe lygte. Mor og far samt bedsteforældre er også velkomne – det kan jo være rart at have en at holde i hånden.

- Efter den skræmmende tur rundt i museet vil der være mulighed for at købe sig lidt at styrke sig på. Tudsedrik og ristede musehjerner gør godt i maverne efter turen på museet, lyder det videre.

På grund af udviklingen i covid-19, vil der være begrænsning på antallet af deltagere. Tilmelding er derfor nødvendig og skal foregå via museets hjemmeside.

Spørgelser, en uhyggelig kone og selvlysende edderkopper er blandt andet noget, man kan forvente på sin vej rundt på det mørke museum.