Bubber og co. indtog Strøgcentret

Udgivet:01. september 2016, 10.54

Læsetid:2 minutter

Bubber fik tryllekunstneren Gustav på scenen ?Privatfoto

6 år siden

IKAST Publikum var mødt talstærkt frem, og med nogle minutters forsinkelse trillede den kørende scene fra "Gang i Danmark" på plads foran Skokjær i Strøgcentret i Ikast. Stemningen var i top og en oplagt Bubber indtog scenen med friske bemærkninger.

Han kom hurtig i dialog med de mange fremmødte og byggede en god stemning op. Han forsøgte på lidt sang, som lød ganske forfærdeligt - og i selverkendelse af at han ikke kan synge, præsenterede han Tobias TKB, som straks gav Bubber svar på tiltale.

Den 12 årige rapper fra Viborg synes, at det er mega fedt at komme ud og underholde. Han har rappet i godt et år og har derudover været med i et skoleband og er aktiv gymnast. Tobias er personlig stor fan af Ankerstjerne og optræder med hans egne fortolkninger af de mange kendte sange. Tobias blev opdaget i "Danmark har Talent". Fredag var også en gangs særlig dag for Tobias, da han er kommet ind på musiktjenesten Spotify netop fredag.

Bubber fortsatte showet med lidt lommetryllerier, blandt andet kunne han trylle en strit-finger fra venstre til højre hånd, dog uden den helt vilde begejstring fra publikum. Og efter flere forsøg måtte han også her erkende, at han ikke kan trylle. Han hev endnu er ung mand frem - Gustav. Unge Gustav havde fået til opgave at lære lidt om trylleri, men da han havde glemt at læse tryllebogen, måtte han jo lave et tryllenummer, mens han læste vejledningen undervejs. Det var god underholdning for alle, og han fik et stort bifald.

Efter lidt mere Bubber-snak var Tobias igen på scenen med et nummer og Bubber afsluttede og sagde tak for i dag til de mange fremmødte.

Næste arrangement er det sidste i denne sommerturné, og det er Mek Pek og hans Åh Abe show, som kan opleves i Strøgcentret, fredag 16. september.

Bubber havde godt tag i sit publikum ?Privatfoto
Tryllekunst med en en sko og en cola ...
Rapperen Tobias fra Silkeborg var bedre til at synge end Bubber ?Privatfoto
Rapperen Tobias fra Silkeborg var bedre til at synge end Bubber ?Privatfoto