Læserbrev: En underlig beslutning af Ikast-Brande byråd

Udgivet:22. september 2022, 15.06

Læsetid:1 minut

Henriette Andersen, indehaver af Rex Blomster i Ikast. Foto: Tom Laursen

Af Henriette Andersen. Indehaver Rex Blomster Strøgcentret

8 måneder siden

LÆSERBREV Som indehaver af Ikasts ældste butik, undrer jeg mig over den udgang, der er kommet på sagen omkring renoveringen af Strøgcentret i Ikast.

Min tidligere chef har været med i den frivillige arbejdsgruppe, der har arbejdet med det visuelle indtryk og det funktionelle i et opdateret Strøgcenter. Her har jeg været med på sidelinjen, og jeg kan i den grad genkende miljøet i det jeg har set fra det fravalgte projekt (Ikast Avis onsdag).

Jeg har endnu ikke set vinderprojektet, men det undrer mig meget, at både udviklings- og erhvervsudvalget og uden videre har valgt at modgå de frivillige fra Ikast Bymidtes ønsker. Det er dem, vi ser som handlende i vores butikker til dagligt, og det er dem, der har fingeren på pulsen - både lokalt og ude i den store verden.

Jeg er meget overrasket over, at HedeDanmark vælges til udførelse af en sådan opgave. Efter at netop de har overtaget vedligeholdelsen af de grønne arealer i vores kommune fra Entreprenørgården, er det absolut ikke noget der har bidraget til byforskønnelse. Tværtimod.

Et gammelt ordsprog lyder: Er du på vej ud ad den forkerte vej så vend om. Dette råd skulle både udvalgsformand Simon Vanggaard og borgmester Ib Lauritsen samt det øvrige byråd tage til efterretning, hvis det da stadig er en mulighed.