Nyt Afrika-rejsebureau

Udgivet:24. september 2012, 19.21

Læsetid:1 minut

Steen Hebsgaard

REJSER Africa Tours er navnet på et nyt dansk rejsebureau med kontor i Herning. Men folkene bag bureauet er langt fra novicer. Faktisk har de arrangeret rejser til Afrika siden 1990.

I spidsen for Africa Tours står produktchef Bo Finn Poulsen, tidligere Team Benns, Bravo Tours og Albatros Travel, samt salgs- og marketingschef Claus Lund Sørensen, tidligere Bravo Tours. Gennem årene har de to erfarne folk sendt mere end 15.000 danskere på safari i Afrika, og det vil de fortsætte med. Omsætningen det første år ventes at runde seks mio. kr.

"Hos Africa Tours er vores formål at gøre en positiv forskel. For kunder og for Afrika", udtaler Claus Lund Sørensen. Og fortsætter: "Alt for mange bureauer er begyndt at tilbyde safari med en indkvartering placeret udenfor safariområdet, hvilket kan betyde en lang transport til og fra de steder, hvor dyrene er. Og det er synd. For med den rette rådgivning omkring valg af rejse, indkvartering og rejseruter, er det faktisk muligt at lave en fantastisk safari til Afrika til en pris, hvor alle kan være med. Og hvor man vel og mærke bor i områder, hvor dyrene er. Det er jo netop dét, der for de fleste er forventningen med en safari: At opleve dyrene helt tæt på. Og det er dét, vi gerne vil: Give vore kunder den bedste oplevelse, de kan få - når nu mulighederne er der".

Africa Tours tilbyder alle former for rejser til Afrika. Og har afrejse hver dag, året rundt.

Læs mere på www.africatours.dk