Alternativ jobrotation: Modedirektør i praktik i kommunen

Inspiration og vidensdeling er udgangspunktet for et udsædvanligt praktikforløb i Ikast-Brande Kommune

26. februar 2020, 10.46

Flemming Storgaard (t.v.), kommunaldirektør i Ikast-Brande Kommune, har inviteret modedirektør Jens Poulsen i praktik i en uge. Foto: Jette Aaes

IKAST-BRANDE En uge i marts får Ikast-Brande Kommune en usædvanlig praktikant. Her skal Jens Poulsen, grundlægger og hovedaktionær i modekoncernen DK Company, være »føl« hos kommunaldirektøren i Ikast-Brande Kommune, Flemming Storgaard.

- Udgangspunktet er vidensdeling. Jeg glæder mig til at få Jens’ øjne på dagligdagen her i kommunen, og jeg er sikker på, at vi begge kan få værdifuld inspiration ved at følges tæt ad i en koncentreret periode, siger Flemming Storgaard.

Han har taget til projektet og invitationen til Jens Poulsen.

Tæt program

- Vi har et godt og et tæt samarbejde med kommunen. Men der opstår situationer, hvor jeg både som erhvervsmand og privatperson kan undre mig over noget. En kommune er naturligvis ikke en til en sammenlignelig med en virksomhed, men jeg prioriterer invitationen, fordi jeg gerne byder ind med sparring, som måske kan blive til gensidig inspiration og udvikling, siger Jens Poulsen.

Som oplæg skal Jens Poulsen deltage i så mange af Flemming Storgaards daglige opgaver som muligt. Blandt meget andet dialogmøder, byrådsmøde, byggepladsbesøg og en eftermiddag i Jobcentret. Tanken er, at ugens afsluttes med et opsamlingsmøde de to imellem.

- Jeg tror, forløbet bliver til en mere kontinuerlig og tæt dialog i forhold til udvikling, siger Jens Poulsen.