Ikast Sogn får besøg: Biskoppen kommer på visit

Biskop Henrik Stubkjær kommer til Ikast Sogn for at deltage i en gudstjeneste og have samtaler med præster og menighedsråd

Udgivet:10. november 2022, 16.00

Læsetid:1 minut

Biskop Henrik Stubkjær kommer til Ikast 13. november. Foto: Henrik Helms, Viborg Stift

IKAST Der kommer en ekstra kirkegænger med til gudstjenesten i Ikast Kirke søndag 13. november. Den dag får Ikast Sogn nemlig besøg af biskop Henrik Stubkjær, som er det kirkelige overhoved i Viborg Stift, og som har som opgave at føre tilsyn med - og give inspiration til - kirkelivet i stiftets sogne. Nu er det blevet Ikasts tur, og derfor kommer biskoppen på besøg. Henrik Stubkjær skal deltage i dagens gudstjeneste sammen med provst Poul Erik Knudsen, hvor biskoppen vil holde en tale til menigheden efter selve prædikenen. Samtidig er han ved gudstjenesten med til at uddele nadveren sammen med resten af sognets præster, skriver Ikast Menighedsråd i en pressemeddelelse.

Efter gudstjenesten kommer Henrik Stubkjær til at holde møder med menighedsrådet og kirkens præster, hvor han vil blive orienteret om kirkelivet i sognet og de mange aktiviteter, der udspiller sig i de foreninger og organisationer, der er tilknyttet kirken.