Comedy Night i samarbejde med IBUR

10. november 2020, 10.50

Torben Chris og Mikkel Rask. Foto: PR

IKAST Så er der igen standup show i Bakkehuset i samarbejde med IBUR (Ikast Brande Ungdomsråd).

Onsdag 11. november får kulturhuset besøg af Mikkel Rask og Torben Chris.

Mikkel Rask har på få år bidt sig fast i inderkredsen af dansk stand-up. Han er desuden en flittigt anvendt tekstforfatter på tv comedy programmer.

Mikkels Rasks comedy er kniv skarp, og som en klassisk komiker, tager han udgangspunkt i hans egen krig mod verden omkring ham, med emner og oplevelser vi alle kan nikke genkendende til.

Torben Chris er speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler, man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turneen “Rage against the mainstream”. Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

Aftenens vært er Valdemar Pustelnik, som siden 2009 optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, blandt andet “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Unge under 25 år kan købe billetter til en særpris, fordi Bakkehuset har en samarbejdsaftale med IBURs bestyrelse, som selv medvirker ved den praktiske afvikling.