Nyt job: Rideforbund ansætter lokal elitesportschef

Annette Mosegaard, byrådsmedlem og hestesports-entusiast, er fra 1. januar elitesportschef i springning under Dansk Ride Forbund

Udgivet:26. oktober 2022, 11.13

Læsetid:1 minut

Annette Mosegaard er ny elitesportschef i springning under Dansk Ride Forbund.Foto: Laila Kempel

7 måneder siden

IKAST Dansk Ride Forbund har fra årsskiftet ansat den lokale politiker og hestesportsentusiast Annette Mosegaard som ny elitesportschef i springning.

Dansk Ride Forbund skriver på sin hjemmeside, at de på sigt ønsker at være blandt verdens bedste nationer i ridebanespringning og vil kunne konkurrere om medaljer ved både EM, VM og OL.

- Det kræver stærke strategiske pejlemærker og tydelige prioriteringer at løfte dansk springsport op i øverste internationale liga.

Derfor vil Annette Mosegaard fra 1. januar 2023 stå i spidsen for talent- og elitearbejdet i springning i Dansk Ride Forbund, og sammen med landstrænerne, holdlederen og administrationen i Brøndby ligger der et rigtig spændende arbejde foran den ny elitesportschef.

Til rideforbundet siger hun:

- Jeg glæder mig til arbejdet og vil gøre, hvad jeg kan, for, at springsporten udvikler sig i en positiv retning. Der er stort potentiale i sporten, og det styrker vi blandt andet ved at have en rød tråd igennem talent- og elitearbejdet og arbejde struktureret med stor transparens og åbenhed

Landstræner Bo K. Møller ser frem til det nye samarbejde, ligesom direktør Morten Schram Rodtwitt også glæder sig.

- Annette har en solid og alsidig baggrund og forskellige kompetencer, vi kan bruge. Dette samtidig med indsigt i springsporten og en forståelse for sportens mange dynamikker, siger Morten Schram Rodtwitt.