JazzCafe med Sunda Morning Jazzband

Udgivet:01. maj 2023, 06.00

Læsetid:1 minut

Sunday Mornin’ Jazzband spiller til den andensidste Jazzcafe i Engesvang 11. maj. Foto: Privatfoto

1 måned siden

JAZZ Torsdag 11. maj 2023 er der igen jazz i Engesvang. Ved denne koncert skulle Creole Catz fra Silkeborg egentlig have spillet. De måtte desværre melde afbud. Men det er lykkedes den aktive stab af frivillige bag byens jazzcafe at få Sunday Morning Jazzband til at komme og spille i stedet.

Sunday Mornin’ Jazzband består af seks mænd, der alle har stor erfaring fra forskellig jazzbands. De har fartet land og rige rundt, ja endog til jazzfestivaller i det store udland.

De mødes nu om søndagen og nyder et par timers afslappende jazz. Repertoiret er traditionel jazz, men med afstikkere til det helt gamle og det lidt nyere.

Bandet består af: Poul Christensen trombone, Niels Barfod sax, Jørgen B. Andreasen trompet, Mogens Bennekov bas, Søren Sørensen piano og Benny Husted trommer og vocal.

Der er – som altid i JazzCafe Engesvang – gratis adgang for alle.

Arrangementet er ikke det sidste, men næsten. Det sidste arrangement i JazzCafe Engesvang er 1. juni, hvor det er husorkestret Hot & Sweet Jazz Band, der afslutter en epoke i byen. Det foregår i øvrigt på Bøllingsø Bryghus.