Donation sender klubhusdrømme i spil

Innerwheel har doneret 10.000 kroner til Ikast KFUMs nye værested

Udgivet:09. april 2018, 06.51

Læsetid:2 minutter

Annie Bech Nielsen, Anna Munk og Pernille Mosegaard Foto: Laila Kempel

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

DONATION En gave på 10.000 kroner var, hvad der var med i posen, da Annie Bech Nielsen og Anna Munk fra Ikast Inner Wheel klub forleden var på besøg i Ikast KFUM håndbolds klubhus bag ved Hyldgårdsskolen.

En temmelig forfalden barak, hvor man skal vare sine trin når man går op af trætrappen til pavillionen, der absolut ikke er af ny dato.

Og netop derfor har sydbyens håndboldklub i mange år forsøgt at få kommunen i tale for at få nogle forbedringer på tegnebrædtet.

Det er der nu og en del af opdraget er, at klubben selv skal finde 400.000 kroner.

- Og vi er godt på vej, siger Pernille Mosegaard formand i Ikast KFUM Håndbold.

Med en melding på 150.000 kroner fra Lokale- Og Anlægsfonden og nu 10.000 kroner fra Inner Wheel er beløbet meget tæt på målet.

- Vi har netop holdt møde med kommunen og vi har et færdigbygget klubhus inden udgangen af 2018, lyder det optimistiske svar fra håndboldformanden.

Istedet for en pavillion skal der bygges klublokaler direkte sammen med Hyldgårdshallerne.

Inner Wheel har også haft den store pung fremme.

- Vi havde lidt ekstra på kistebunden og vi synes det var et godt formål. Vi talte først om det halve, men blev enige om, at skulle det batte noget, så skulle det være en god sum penge, siger ISO-formand Anna Munk og vicepræsident Annie Bech Nielsen.

- Vi havde medlemmer i klubben, der talte godt for denne sag, og det har været vigtig for os, at det er det frivillige arbejde, vi støtter, siger de to kvinder.

Aktiv klub

Ikast KFUM Håndbold er en aktiv klub for håndboldsspillende ungdomsmedlemmer i alderen 6-14 år.

Specielt i mikroafdelingen er der et travlt med 70 medlemmer.

De deler hal- og omklædningsfaciliteter med Hyldgårdsskolen og har behov for et sted, hvor de kan opbevare deres bolde og træningsudstyr - men også for et værested, hvor man naturligt mødes med andre medlemmer i klubben.