Krisen kradser hos FC Midtjylland

Efter lørdagens nederlag på hjemmebane til AGF halter FCM alvorligt efter i superliga-tabellen. Brøndby venter næste gang

Udgivet:27. august 2022, 10.52

Læsetid:1 minut

Oliver Sørensen (t.v.) og Sory Kaba ærgrer sig undervejs i lørdagens hjemmekamp mod AGF. Foto: Tom Laursen

Kenneth Kristiansen
Journalist
Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Sportsjournalist på Herning Folkeblad siden 1999. Det er helt tilbage til dengang, FC Midtjylland blev stiftet. Udover fodbold skriver jeg primært om håndbold - men også alt muligt andet. Tip mig gerne med en god historie.
Se flere artikler af Kenneth Kristiansen

9 måneder siden

FODBOLD Kun én sejr er det blevet til for FC Midtjylland i sæsonens seks første superligakampe.

Lørdag eftermiddag tabte FCM skuffende med 0-2 til AGF hjemme på MCH Arena i Herning, og dermed står sidste sæsons sølv- og pokalvindere blot noteret for seks point. Det rækker til en aktuel ottendeplads.

Nederlaget til AGF kom ovenpå to udekampe mod oprykkerne Lyngby og Horsens, hvor man i begge tilfælde formøblede en 3-0-føring og spillede uafgjort 3-3.

- Skuffelserne fra 3-3-kampene har fyldt meget hos os og betydet, at man mentalt har været tynget. Da vi så kom bagud 0-1, efter på mange måder ellers at have lykkes med vores plan, blev det tungt, og det var svært for alvor at tro på, at vi kunne vende kampen på hovedet derfra, sagde FCM’s Gustav Isaksen efter kampen mod AGF.

Den midlertidige cheftræner, Henrik Jensen, var også frustreret.

- Alle, der har været i fodbold, ved bare, at det kan være sådan her, når man er inde i en svær periode. Og lige nu går tingene bare imod os, konstaterede han.

- Vi skal hurtigst muligt have de marginaler over på vores side igen. Det sker kun via hårdt arbejde, og det begynder allerede i morgen, fortsatte FCM-træneren.

Næste opgave for trængte FC Midtjylland venter mandag aften, hvor det gælder en udekamp mod Brøndby IF.

- Vi skal bare tilbage på træningsbanen og arbejde videre, og så skal det nok vende, selv om det mentalt er hårdt lige nu, lyder det fra Gustav Isaksen.