Ikast-koncern runder tre milliarder kroner i omsætning

Tekstilvirksomheden DK Company offentliggør endnu et rekordregnskab

1. maj 2019, 14.30

DK Company har i Danmark sine medarbejdere fordelt på Ikast, Vejle og København. Foto: PR-foto

Regnskab Med 20 forskellige tøjmærker og salg i 42 markeder er tekstilvirksomheden DK Company i Ikast bredt funderet, og det afspejler det netop offentliggjorte årsregnskab for 2018 i den grad.

Omsætningen er steget med cirka 100 millioner fra 2017 og lander på 3,06 milliarder kroner. Resultat før skat endte på 240 millioner kroner mod 235 millioner kroner året før.

I en pressemeddelelse udtaler koncerndirektør Jens Poulsen sig om rekordregnskabet:

- Vi er godt tilfredse med, at vi endnu engang præsterer rekordresultat. 2018 var et år, der var præget af europæisk varmerekord, hvilket påvirkede forbrugernes køb af tøj. Det har efterfølgende medført markant øgede nedskrivninger på varelagrene af specielt de tungere artikler og blev dermed en udfordring i et marked, der i forvejen er præget af udsalg og tilbud og med en høj grad af konkurrence. På den baggrund er vi særdeles stolte over, at vi præsterer en vækst også i 2018, siger han og uddyber:

- Væksten er sket rent organisk. Der er ingen tvivl om, at vi fortsat høster af de mange frø, der er sået gennem tidligere års opkøb. Vi har i alle vores aktiviteter fået skabt en række stærke og dedikerede teams, der i kraft af gode relationer og høj energi skaber de gode resultater.