Nanna Bang kan blive danmarksmester

Nanna Bang, der er i lære hos N-Sign i Ikast, skal med til DM i Skills for møbelpolstrere

Udgivet:02. januar 2020, 14.30

Læsetid:1 minut

Nanna Bang, der er i gang med sidste års opgave ved DM i Skills. Foto: Jacob Pedersen/ Made By Marble

3 år siden

IKAST Nanna Bang kan igen i år prale af at være blandt Danmarks fire bedste møbelpolstrerelever. Hun er nemlig endnu en gang kvalificeret til DM i Skills, der i år finder sted i København. På trods af hendes erfaringer fra sidste år, vil hun dog ikke påtage sig favoritværdigheden.

- Jeg håber selvfølgelig på at vinde først og fremmest, men sidste år til DM i Skills, følte jeg ikke at jeg havde nogen ide om hvad jeg lavede. Jeg følte at jeg famlede mig frem i blinde og jeg var virkelig presset. Men det lykkedes mig at få en tredje plads ud af fire, fortæller den unge møbelpolstrer, der tager sin uddannelse på Skive College.

Der er andet end blot en DM-titel af komme efter. Til DM i Skills kæmper man med de bedste i Danmark, og derfor er det kun et fåtal, der kan tage del i denne oplevelse, hvor man i høj grad også udfordres.

- Jeg må jo kunne et eller andet, siden jeg er kommet med igen. Det er en ære at få lov til at deltage i noget så stort og vise sit fag frem og sit værd. Jeg er rigtig stolt over at få chancen igen for til DM i Skills får man rykket sine grænser og lærer vildt meget, siger en glad Nanna Bang.

DM i Skills løber af stablen 16.–18. januar i Bella Center i København.