Brødbilen er rullet til Ikast

La Gâteau i Silkeborg kommer en gang i ugen med rullende udsalg i Ikast

Udgivet:06. marts 2022, 10.00

Læsetid:1 minut

Det vil primært være Thomas Juul, der bemander Brødbilen, når den er en del af Fredagsmarked i Strøgcentret eller holder ved Føtex. Foto: Thomas Vang Nielsen

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

11 måneder siden

IKAST Når Strøgcentret i Ikast 4. marts danner ramme om endnu et Fredagsmarked, bliver det med en ny deltager; Brødbilen.

Det rullende bageriudsalg er sendt på gaden af La Gâteau, der er et bageri og konditori med hovedadresse på Torvet i Silkeborg.

- Det bliver primært mig, der er bestyrer af Brødbilen, sagde Thomas Juul, da avisen mødte ham fredag 25. februar.

Deltagelsen i Fredagsmarked i Strøgcentret er nemlig ikke bilens første visit i Ikast.

Bliver et fast indslag

- For noget tid siden skrev vi på vores facebookside og spurgte, hvor folk godt kunne tænke sig at få Brødbilen på besøg. Rigtig mange skrev Ikast, så det valgte vi at imødekomme, fortalte Thomas Juul.

I første omgang fik La Gâteau en aftale med Dansk Outlet på Eli Christensens Vej 25, hvor Brødbilen tilbragte tre fredage ved parkeringspladsen.

- De var rigtig flinke hos outletbutikken til at give os mulighed for at stå der, og det gik også fint. Men for os er det bare endnu bedre at stå et sted, hvor folk alligevel kommer med det mål at købe mad, forklarede Thomas Juul om årsagen til, at Brødbilen fra fredag i uge 7 rykkede hen foran indgangen ved Føtex.

Navnet La Gâteau er fransk og betyder »kagen«.

- Vi har vores eget bageri i Silkeborg, og vi har butikker i både Silkeborg og Ry og nu også Brødbilen i Ikast, sagde Thomas Juul og tilføjede:

- Fremover er vi hver den første fredag i måneden at finde i Strøgcentret, og de andre fredage holder vi ved Føtex.