Kvinderne skal igen forkæles til Ladies night

Ladies Night er udfordret af nye brandregler - men de kan omgås med kreativitet

Udgivet:06. september 2022, 15.45

Læsetid:1 minut

Den årlige Ladies Night er populære blandt kvinderne. Der er igen begrænset deltagerantal på 200, som der allerede er gjort et godt indhug i. Billedet her stammer fra sidste års arrangement. Foto: Tom Laursen

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

IKAST Vores Ikast har i den grad lagt sig selen for at kunne gennemføre endnu en Ladies Night. Nye brandregler, hvor det ikke længere er muligt at dække op i midten af Strøgcentret spændte ellers i første omgang ben for det succesfulde og populære arrangement.

- Men det handler blot om at tænke ud af boksen og gøre tingene på en lidt anden måde, siger Jan B. Knudsen fra Vores Ikast.

Derfor vil arrangementet starte på Hotel Medi, hvor der bliver dækket op til forkælelse.

Hotel Medi lægger lokaler til, men det er seks af byens spisesteder, der i fællesskab står for menuen for de i alt 200 kvinder, der er plads til.

- Vi har allerede solgt 130 billetter, så der er igen rift om pladserne, siger Jan B. Knudsen og gør opmærksom på, at billetterne sælges i de lokale butikker: Butik Claire, Verona P, Vivis Butik, Aia Boutiquw, By Marlene og Matas

Der er skabt en god menu til deltagerne, som også forkæles med flere gode vine under middage

Efter maden bliver der modeshow på en stor scene, der bygges op til lejligheden på hotellet suppleret med lidt livemusik af ganske aktuelt karakter, som der kan synges med på og ja, som vores chef udtrykker det: »Bliver glad i låget af«.

Efter modeshowet og den gode middag er der åben i butikkerne, hvor der venter goodiebags og flere konkurrence for de 200 deltagende kvinder, der således kan se frem til en god aften i centrum af Ikast.