Kunstpakhuset: Inviterer på Artist-talk

Kunstpakhuset byder på Artist Talk med Jens Chr. Jensen, Steen Hebsgaard og Peter Starcke

Udgivet:17. november 2022, 09.48

Læsetid:2 minutter

De tre lokale herrer byder ind fra hver sin front, når Kunstpakhuset inviterer til Artist-talk. Det er fra venstre musiker Peter Starcke, kunstner Jens Christian Jensen og tidligere redaktør Steen Hebsgaard. Foto: Privat foto

6 måneder siden

Fællessang, rødvin, lysbilleder og samtale om kunst

IKAST Kunstner Jens Chr. Jensen, redaktør Steen Hebsgaard og musiker Peter Starcke lægger onsdag den 23. november op til en spændende aften i Kunstpakhuset i Ikast

Det skriver det lokale udstillingssted i en pressemeddelelse

Artist Talk er aftenens emne, hvor Steen Hebsgaard vil forsøge at komme under huden på byens »egen« internationalt kendte kunstner, Jens Chr. Jensen, mens Peter Starcke vil garnere det med at spille til en række fællessange.

Aftenen byder også på rødvin eller kaffe, en række lysbilleder fra Jens Chr. Jensens værker. Ideen bag det hele er at skaffe økonomi til Kunstpakhusets aktiviteter.

Entreindtægten fra denne aften går nemlig ubeskåret til Kunstpakhusets drift.

Steen Hebsgaard har fra sin post som redaktør i Ikast siden starten af 80’erne fulgt Jens Chr. Jensens bemærkelsesværdige karriere fra maleriet til hans store gennembrud med assemblager, relieffer, skulpturer og installationer.

Genialt genbrug

Jens Chr. Jensen har et yderst veludviklet blik for at sammensætte ubrugeligt skrammel til elegante kunstværker. Genialt genbrug har flere kunstanmeldere kaldt Jensens værker.

Hebsgaard vil forsøge at nå ind til kernen af det usædvanlige talent, og Jens Chr. Jensen vil gerne vise og fortælle om tilblivelsen af nogle af de store værker og projekter, som han gennem de senere år har beskæftiget sig med – både her i landet og i udlandet.

Peter Starcke er en dygtig musiker og har til aftenen udvalgt en række sange, som alle kan synge med på, og – måske? – på den måde underbygge kunstsnakken.

- Vi har et ønske om at åbne mere op for Kunstpakhuset og de fantastiske rammer, vi har. Jens Chr. Jensen er kendt af mange, men her er en lejlighed til at dykke lidt dybere ned i kunstens forunderlige verden og få et indblik i hans tanker og ideer, siger Karen Hebsgaard fra Kunstpakhusets bestyrelse. Hun håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at kigge inden for. Både for at blive oplyst, inspireret, synge med på fællessange – og samtidig støtte huset.

Billetterne sælges ved indgangen.