Engesvang Menighedsråd er konstitueret

6. december 2020, 05.08

Vibeke Steen er genvalgt menighedsformand ved Engesvang Kirke. Foto: Privat

ENGESVANG Det nye menighedsråd i Engesvang er nu tiltrådt, og rollerne er fordelt, oplyser den genvalgte formand, Vibeke Steen.

- Jeg synes, vi har et rigtigt godt hold til at tage sig af rammerne for kirkelivet i Engesvang de kommende fire år. Vi fik to nye i menighedsrådet, og jeg kan mærke, at det er personer, som kaster sig ind i arbejdet med stor energi, siger Vibeke Steen.

De nyvalgte er Kay Duncan-Hven fra Pårup og Knud Stilling fra Engesvang. De afløser Mogens Andresen og Rasmus Røjkjær.

Tillidsposterne er også på plads. Kay Duncan-Hven er kontaktperson til de fire medarbejdere, ansat af menighedsrådet. Hans Jørgen Hansen er kasserer, sekretær, næstformand og formand for valgbestyrelsen, mens Jens Pedersen fortsætter som kirkeværge,

Udenfor menighedsrådet er Gunnar Gottenborg valgt som menighedsrådets bygningsfaglige konsulent, mens Else Møller, Knud Stilling og Tina Vestergård er valgt til kirke- og kirkegårdsudvalget

Til aktivitetsudvalget er valgt sognepræsten, Tina Vestergård, Knud Stilling, Kay Duncan-Hven, Else Møller, Vibeke Steen, Hans Jørgen Hansen, organist Nana Voskanyan og sognemedhjælper Tove Moody Henriksen.