Ikast-dreng hædret for særlig holdånd

Ved dimissionen fredag på Erhvervsakademi Dania for de nyuddannede datamatikere og professionsbachlorer i e-handel blev der uddelt to legater, og et af dem gik til en Ikast-dreng

Udgivet:03. februar 2022, 06.29

Læsetid:1 minut

Klapsalver, da Oliver Nybo Nielsen havde modtaget sit legat. foto: steen don

IKAST-SKIVE I sidste uge holdt Erhvervsakademi Dania i Skive dimission for holdets nyuddannede datamatikere. Blandt de stolte, nu tidligere studerende, sad en helt særlig personlighed.

Oliver Nybo Nielsen er fra Ikast, og selv om han er afhængig af hjælp både fra sin kørestol og fra andet elektronisk udstyr, har han gjort en særlig indsats for sammenholdet. Et sammenhold, der har været presset under corona.

Et naturligt samlingspunkt

»Oliver har i hele studietiden været en studerende, der har været engageret i studiet, såvel det faglige som campus og ikke mindst det sociale på holdet.

Oliver har bidraget til holdets sociale og faglige engagementer, hvor han har bidraget med aktiv planlægning, udførelse og ikke mindst inddragende i forhold til sine medstuderende. Ligesom han i hele studietiden gerne har brugt tid på at hjælpe medstuderende fagligt. Da Oliver samtidig stort set altid har været til stede på campus til de planlagte studieaktiviteter, har han været et af holdets naturlige samlingspunkter. Oliver er gået ind i de planlagte aktiviteter med et positivt mindset, uanset om han som udgangspunkt måske fandt det knap så interessant, så har han gennemført og fået et udbytte.«, lyder det i begrundelsen.