Ikast-dreng flytter hjem fra hovedstaden: Åbner webshop ved landejendom udenfor Bording

Michael Klosterman er flyttet tilbage til sin hjemegn, og hans virksomhed, Kloster-Hede, flytter med. Her vil han sælge lækre madprodukter - nu også fra en webshop

26. februar 2021, 13.08

Marie Thiersen konceptudvikler hos Kloster-Hede. Foto: Privatfoto

STUBKÆR På en landejendom ved Stubkær uden for Bording er en ny virksomhed flyttet ind.

Bag navnet Kloster-Hede gemmer sig en lokal mand: Michael Klosterman, der efter år i hovedstaden er vendt hjem til der, hvor han er vokset op og har sine rødder - nemlig i Ikast.

Michael Klosterman har blandt mange andre gøremål etableret en uafhængig engrosvirksomhed, der til detailhandel og restauranter sælger bøffer, pølser og brunchpølser med højt grøntsagsindhold og uden E-numre.

I begyndelsen af marts lancerer Kloster-Hede desuden sin egen webshop, hvor også private kan købe ind og få leveret direkte til hoveddøren.

Direkte fra frost til pande

- Vores kunder efterspørger en mulighed for at få vores varer bragt hjem, når det passer ind i familiernes liv. Derfor går vi på nettet med vores produkter, siger Marie Thiersen, konceptudvikler hos Kloster-Hede.

Kloster-Hedes varer leveres på frost og kan gå direkte på panden uden optøning.

Produkterne består af næsten lige dele kød og grøntsager, Grøntsagerne sikrer, at produktet ikke bliver tørt og kedeligt, og så er der også rene varer uden brug af tilsætningsstoffer og bindemiddel, forklarer Marie Thiersen.

- Ideen er, at man kan tage sit produkt direkte fra fryseren og ikke skal bekymre sig om at få det op om morgenen, så det er klar til tilberedning om aftenen.

Danske råvarer - også økologiske

Samtidig har Kloster-Hede fokus på lav fedtprocent, og firmaet sætter en ære i alene at bruge danske råvarer.

- Kunderne vil også gerne have økologiske produkter, og dem lancerer vi samtidig med vores webshop, siger Marie Thiersen, og nævner i den forbindelse nye økologiske pølser med Vesterhavsost, bacon, ramsløg og chili, en helt almindelig grillpølse samt økologiske frikadeller og kødboller.

Varerne produceres blandt andet af Slagtergården i Holbæk og på Hanegal i Haderslev. Virksomheden har lagre flere steder i landet. I det midtjyske er det hos JN i Herning, hvorfra varerne ekspederes og sendes direkte ud til kunderne.

Alle varer er på frost, og frysekæden holdes, ved at varerne er pakket i polystyren-kasser, som holder temperaturen på det rigtige niveau i op til 20 timer. Det er den professionelle kurertjeneste Xpressen ApS, der står for leverancerne ud til kunderne.

Hidtil har Kloster-Hede solgt sine produkter i detailhandelen og til restauranter, men ikke mindst covid-19-situationen gør, at mange forbrugere foretrækker at bestille deres varer hjemmefra.

- Vi er dog sikre på, at webshoppen også er en succes, når Danmark bliver normal igen. Det er nemt og bekvemt at bestille på nettet, og man behøver ikke at være hjemme på leveringstidspunktet. Xpressen vil altid stille varerne ved hoveddøren,siger Marie Thiersen.

Kloster-Hede har netop flyttet sin hovedadresse til Stubkær, hvor der nu officielt er hovedkontor og hvor indehaver Michael Klosterman er flyttet ind.

Michael Klosterman er vendt hjem til det midjyske og har flyttet firma og privatadresse sammen på en landejendom ved Stubkær. Foto: Privatfoto