Slut med dårlige undskyldninger

Basic Gym har næsten fordoblet sit areal og holder åbent hus på lørdag

28. maj 2015, 11.45

Bestyrer Yavuz Akbina i det nye store holdlokale, hvor zumba-holdene blandt andet får meget bedre plads til at udfolde sig på. Foto: Flemming Thulstrup

fitness Der er ikke motionsmaskiner nok! Jeg var nødt til at være hjemme hos børnene! Der er ikke mulighed for spinning! Der er for lidt plads til zumba!

Alle disse undskyldninger er ikke længere brugbare, hvis man ønsker at springe træningen af kroppen over.

I hvert fald ikke hos fitnesscentret Basic Gym på Eli Christensens Vej, der gennem de seneste måneder er blevet næsten dobbelt så stort.

Basic Gym er således udvidet med 500 kvadratmeter og omfatter dermed omkring 1200 kvadratmeter fyldt med alskens motionsmaskiner, en stor sal til holdtræning, et lokale til indoors cykling, som også er kendt som spinning, et børnerum med magelige puder og tv samt nye omklædnings-faciliteter.

- Vi overtog stedet for et års tid siden og har omkring 1200 medlemmer. Her er en rigtig god atmosfære, og vi har alle slags medlemmer, der med hver sin nøgle kan benytte vore faciliteter fra tidlig morgen til sen aften, siger Yavuz Akbina, der er bestyrer i Basic Gym.

Medlemsskab for en krone

- Der var dog nogle af vore medlemmer, der klagede over, at der var lidt for trangt samt for mange om for få maskiner, så det har vi nu gjort noget ved. Samtidig har vi indkøbt spinning-cykler som er et helt nyt tilbud. Det samme er tilfældet med crossfitt, hvor man løfter reb, bildæk og andet, siger bestyreren.

Alle herlighederne åbnes officielt på lørdag, hvor alle indbydes til åbent hus fra middag og tre timer frem. I dette tidsrum vil der også være en del producenter af væske og kostprodukter på plads, så publikum har lejlighed til at få sig nogle sunde mundfulde.

- Og så er man naturligvis velkommen til gratis at prøve sig selv af med vore maskiner, eller hoppe ind på et hold. I anledning af udvidelsen tilbyder vi også en måneds medlemskab for blot en krone, siger Yavuz Akbina.

Han håber, at udvidelsen og de nye tilbud vil få give Basic Gym omkring 500 nye medlemmer.

»Maskinparken« hos Basic Gym er blevet meget større.
Som noget nyt er der indrettet venteværelse til børnene, mens de voksne fitnesser.
Så er der klar til spinning eller indoors cyckling hos Basic Gym.