36-årig overfaldet ved sit hjem i Brande: Politiet efterlyser hætteklædt overfaldsmand

Politiet har siden sidst på eftermiddagen været massivt til stede i området omkring Vejlevej i Brande, hvor en 37-årig mand er blevet overfaldet på sin bopæl

27. februar 2021, 20.50

Foto: Martin Ballund

BRANDE Klokken 16.35 lørdag eftermiddag modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse fra en dybt rystet 36-årig mand, der kort forinden var blevet overfaldet ved sit hjem på Vejlevej i Brande.

- Gerningsmanden henvender sig ved hovedøren til den 36-åriges hjem, og da han åbner døren opstår der tumult, som jeg ikke kan beskrive nærmere. Derefter løber manden, som bærer en elefanthue kun med huller til øjnene, fra stedet, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis til Herning Folkeblad.

Hundepatruljer leder efter gerningsmand

I løbet af eftermiddagen og aftenen har en håndfuld patruljebiler, og mindst en hundepatrulje arbejdet intenst omkring Vejlevej.

Da Herning Folkeblad er i kontakt med vagtchefen 21.30 lørdag aften, er efterforskningen stadig i gang på gerningstedet, og derfor er oplysningerne ganske sparsomme.

- Vi holder kortene tæt ind til kroppen, indtil vi har efterforsket sagen yderligere. Jeg kan ikke sige noget om, hvor længe vi vil være til stede i området, siger Allan Riis.

Slap med lette skader

Vagtchefen kan dog oplyse, at den 36-årige mand, der blev overfaldet, er sluppet med lette skader.

- Han er til gengæld meget rystet, lyder det fra Allan Riis.

Udsender signalement

Sidst på aftenen lørdag var gerningsmanden fortsat på fri fod. Vagtchef Allan Riis giver følgende signalement af den efterlyste gerningsmand:

- 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning, iført mørkt tøj og en elefanthue kun med huller til øjnene.

- Vi beder alle, der kan have set gerningsmanden eller har oplysninger i sagen henvende sig på telefonnummeret 114, siger vagtchefen.