Succes følges op

30. juni gentager FCM Håndbold og Racemakers successen fra sidste år og inviterer til FCM-tri i hjertet af Ikast

Udgivet:19. maj 2018, 10.38

Læsetid:1 minut

5 år siden

FCM Håndbold og Racemakers tog sidste år det første spadestik mod et årligt triatlon-event. Det blev en succes, og de to arrangører inviterer endnu en gang hele lokalområdet, sponsorer og erhvervsliv til triatlonevent midt i Ikast by.

Startskuddet lyder den 30. juni, og alle er inviteret.

FCM-tri er for alle - uanset om man ejer den nyeste triatloncykel eller en bycykel. Håndboldpigerne i FCM er klar til at tage udfordringen op, og Racemakers, der er blandt Europas største triatlonarrangører, sørger for et fedt setup af international topklasse.

Løbet skydes i gang af tre omgange med en times mellemrum.

Først gælder det Børne-tri, så Junior-tri og til sidst Motions-tri.

Børne-tri er for piger og drenge i alderen seks-ni år. Det indeholder 50 meter svømning, to kilometer cykling og 700 meter løb. Junior-tri er for de 10-14-årige, som sendes ud på en 100 meter svømmedistance, fire kilometer cykeldistance og 1500 meter på løberuten.

Motions-tri er fra 15 år og opefter og indeholder 400 meter svømning, 18 kilometer cykling og fire kilometer løb.

Startskuddet lyder ved Ikast Svømmecenter, hvorefter deltagerne sendes ud på en cykelrute og løberute i og omkring Ikast.

Du kan deltage selv eller dele disciplinerne op mellem venner/ kollegaer. Derudover er det muligt at tilmelde sig et specielt VIP-arrangement, som indeholder ekstra godter og hygge. Der følger mere information om VIP-pakken snarest.

Vil du udfordre FCM-pigerne, din ven eller kollega, så sæt kryds i kalenderen den 30. juni. Du kan skaffe din billet her: fcm.www2.dk