Stregspiller gør comeback i første kamp i slutspillet i aften

Norsk stregspiller-profil er klar til comeback, når HIH i aften indleder slutspillet med en udekamp i København

24. marts 2021, 11.53

Vilde Johansen er tilbage hos HIH efter en skadespause. Foto: Flemming Hansen

HÅNDBOLD I aften indledes kvindernes slutspil, og for Herning-Ikast Håndbolds vedkommende sker det med en udekamp mod København Håndbold.

HIH er i slutspilspulje med Team Esbjerg, København samt Silkeborg-Voel, og de to bedste hold går videre til DM-semifinalerne.

Til aftenens udekamp i Frederiksberg Hallerne forstærkes HIH med den norske stregspiller Vilde Ingeborg Johansen, der vender tilbage efter at have siddet udenfor med en skade siden begyndelsen af januar.

- Vilde er naturligvis ikke i topform endnu, men hun er der, hvor skaden ikke generer hende. Hun er på holdkortet og kommer også på banen, men i hvor mange minutter, hun kan bidrage, må stå hen i det uvisse. Det må vi se til, siger Kasper Christensen, cheftræner for Herning-Ikast Håndbold.

Tæt kamp i vente

Han forventer en tæt kamp mellem to jævnbyrdige hold.

- Det er to hold, der minder om hinanden. Begge har forskellige forsvarsformationer, og begge hold vil rigtigt gerne løbe kontra. Hvis vi kan holde deres kontrafase nede på et anstændigt niveau, er vi kommet langt i forhold til at vinde kampen, forudser Kasper Christensen.

Kampen spilles i aften klokken 20.30.