Signe Svendsen får opvarmning i Bakkehuset

Bakkehuset åbner dørene for en af de store sangere – med talentet Wilma som som opvarmning

24. august 2021, 12.26

Signe Svendsen har flere gange gæstet Bakkehuset. Denne gang er det som soloartist. Foto: PR-foto

KULTUR Bakkehuset åbner 2. september dørene for en af de meget populære sangere herhjemme – Signe Svendsen.

Den populære musiker har flere gange besøgt huset og tændt de røde »udsolgt-lamper«.

Det kommer formentlig også til at ske denne gang.

Det er både underholdende og rørende, når Signe Svendsen står på scenen. Med en smuk stemme, rammende tekster og sikker hånd, fører hun publikum gennem mange forskellige følelser på en og samme aften.

Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på hendes seneste album »Det Forlyder«, har Signe Svendsen nu kreeret sin egen niche i dansk musik.

For Signe Svendsen startede 2020 forrygende; hun modtog Odense Live Prisen og udgav albummet »Det Forlyder«, der udelukkende modtog fire og fem stjernede anmeldelser, men som for alle andre tog året en uventet drejning og alle planer måtte laves om.

- Da lockdown ramte, stod jeg i første omgang med en kæmpe skuffelse over ikke at kunne sende mit nye album seriøst udover rampen. Men hurtigt fandt jeg ud af, at jeg måtte tilbage og skrive og tænke i nye baner, siger Signe Svendsen.

Det betyder, at hun på sin solo-tour i efteråret kan præsentere helt nye sange for publikum, udover sangene fra »Det Forlyder« og hendes egne favoritter fra bagkataloget.

Nu også med opvarmning

Som noget ret sjældent byder koncerten med Signe Svendsen også på opvarmning med et upcoming talent, Wilma.

Den unge sanger er en ny og spirende artist, som i sommeren 2020 skabte opmærksomhed med sine »karantænecovers«, hvor hun fortolkede andre danske artisters sange – blandt andet sange af Alberte Winding, Jonah Blacksmith, Teitur, Annika Aakjær med flere.

I marts 2021 udgav hun nummeret »Jeg savner dig bare, det er alt«, som handler om savnet til et familiemedlem. Nummeret er det første af tre udgivelser, som bliver udgivet i løbet af sommeren 2021.