Brande-fløj forlænger med HIH

Naja Nissen Kristensen har skrevet en ny kontrakt med Herning-Ikast Håndbold. Den løber frem til sommeren 2023

27. januar 2021, 09.00

Naja Nissen Kristensen har gennemgået en lovende udvikling i de seneste sæsoner. De næste skridt i den udvikling vil den 21-årige fløj fra Brande også tage i Herning-Ikast Håndbold. Hun og klubben kan i dag meddele, at de har forlænget kontrakten frem til 30. juni 2023. Foto: Henrik Ole Jensen

HÅNDBOLD Endnu en brik er faldet på plads i puslespillet om næste sæsons trup i Herning-Ikast Håndbold.

Naja Nissen Kristensen, der havde kontraktudløb efter sæsonen, har nemlig sat sin signatur på en ny kontrakt frem til sommeren 2023, oplyser klubben i dag.

Venstrefløjen fra Brande har gjort tydelige fremskridt gennem de seneste to sæsoner, siden sit lejemål i Ringkøbing i sæsonen 2018-19. Fornyligt leverede hun eksempelvis en brandkamp, da hun scorede hele 13 mål mod russiske HC Zvezda i European League.

- Jeg er glad for min udvikling i klubben og har været det lige, siden jeg vendte tilbage fra Ringkøbing. Det er bare blevet til mere og mere spilletid, mens jeg er modnet som spiller, siger Naja Nissen Kristensen og tilføjer:

- Vi har et godt hold spiller for spiller, synes jeg, og vi trives rigtigt godt sammen socialt, hvilket er vigtigt, når man skal være sammen så meget. Jeg synes også, at vores trænersetup og vores træningskultur er rigtig god, begrunder den 21-årige venstrefløj.

Hun var i lørdags med til at sikre Herning-Ikast en storsejr i European League. HIH-kvinderne vandt hele 38-26 på udebane mod ungarske Váci NKSE, og meget skal nu gå galt, før midtjyderne kan misse avancementet fra puljen til kvartfinalerne.

HIH har fire point efter tre kampe. Det samme har Paris 92, mens Váci har to point og russiske Zvezda nul. I næste runde får Naja Nissen Kristensen og kompagni besøg af Váci og kan sikre sig avancement. Det er lørdag 6. februar.

Bundholdet venter i aften

Inden da venter der tre kampe i den danske liga i tæt rækkefølge. Den første er i aften på udebane mod Vendsyssel Håndbold.

Vendsyssel ligger på sidstepladsen i ligaen.

- Det er altid et svært udgangspunkt, når man kun kan skuffe. Men vi kommer ikke til at undervurdere dem. Vi havde en tæt kamp imod dem i Ikast (20-18-sejr til HIH i september, red.), og vi ved, at de har et fint forsvar med nogle store piger.

- Det er op til os at ramme vores eget niveau, for så vinder vi også, vurderer Naja Nissen Kristensen.

Der er kampstart klokken 19.30 i Drinx Arena i Sæby.

På lørdag er HIH’erne tilbage i Ikast, når arvefjenden Viborg HK kommer på besøg i den danske liga.