Uldjyder tog afsked med motorcykel-legende

Det mangeårige medlem af motorcykelklubben MC Uldjyderne Ejner »Dirty« Madsen blev sendt af sted på den sidste rejse med selskab af godt 65 motorcykler

Udgivet:16. april 2021, 10.25

Cirka 65 motorcykler af forskellige mærker, størrelser og farver udgjorde et larmende, brølende sidste farvel ned gennem Ikasts gader. Ejner »Dirty« Madsens søn, Steffan Madsen, førte an på sin fars motorcykel. Foto: Flemming Hansen

Camilla Abildgaard Norup
Egnsredaktør

2 år siden

IKAST Sønnike Steffan Madsen førte an iført sin fars vest og på hans store Triumph motorcykel, da Ejner »Dirty« Madsen blev fulgt af godt 65 motorcykler fra Fonnesbæk Kirke til krematoriet i Silkeborg.

Steffan Madsen er den første i motorcykelklubben MC Uldjydernes historie, der får lov at bære vesten og rygmærket uden af være medlem af klubben.

Det skete på en trist baggrund, da klubbens mangeårige medlem Ejner »Dirty« Madsen sov stille ind i hjemmet i Tulstrup i påsken 61 år gammel.

- Det er et særtilfælde. Det er ikke noget, man bare får lov til, og det er ikke særlig velset. Men hvis det ikke skulle være nu, så ved jeg ikke, hvornår det så skulle være, siger vicepræsident Paw Engeberg, der betegner Ejner Madsen som en legende i klubben og motorcykelmiljøet generelt.

Det skete på en trist baggrund, da klubbens længst siddende medlem Ejner »Dirty« Madsen sov stille ind i hjemmet i Tulstrup i påsken 61 år gammel.

Uldjyderne mødte talstærkt op og viste deres særlige klubånd - ligesom flere andre omkringliggende motorcykler også viste flaget, vestene og motorcyklerne i sympati.

- Det fandme flot, at der er så mange motorcykler og folk, der er dukket op på trods af det fandens corona, sagde Henry »Gårdsanger« Henriksen, der havde svært ved at beskrive fælleskabsfølelsen, han oplevede.

- Det kan lyde som en dum kliché, men vi er brødre alle sammen. Er der en, der har et problem, så er vi der alle sammen, sagde gårdsangeren, der havde taget opstilling sammen med andre uldjyder.

Der var mødt godt 150 mennesker op foran Fonnesbæk Kirke for at vise den sidste respekt til Ejner »Dirty« Madsen og hans familie. En stor del bar veste og er en del af det midt- og vestjyske motorcykelmiljø. Foto: Flemming Hansen