Uhyggelig mørk nat på museet

Mon det gamle skovrider-spøgelse går igen på museet?

22. oktober 2017, 09.02

Kom og besøg museet når det er mørkt - hvis du tør. Foto: PR

Halloween Vi slukker lyset på hele museet, så medbring en lygte og løs opgaver undervejs

Fredag den 27. oktober er der igen Halloween på Vester Palsgaard Skovmuseum. Vi åbner dørene kl. 17, mens det endnu er lidt lyst, men som aftenen falder på vil museet henligge i mørke. Husk derfor at medbringe en lommelygte.

Du bliver budt velkommen på museet af den mystiske kone fra skoven. Hun vil sende dig videre på det mørke museum. Undervejs skal du løse opgaver om skovridergården og skoven. Selvlysende edderkopper vil vise dig vej. Til sidst får du løsningen på opgaverne og lidt at styrke dig på. Vi glæder os til at se dig ude i den mørke skov.

- Museet ligger i den gamle skovriderbolig, der har historie flere hundrede år tilbage, fortæller Brit Vestergaard, der er museumsinspektør og tilføjer:

- Her har gennem tiden boet mange skovriddere, som både har haft opsyn med arbejdet i skoven, men også har holdt øje med røvere, banditter og ikke mindst kulsviere. De sidste huserer stadig i skoven.

Voksne bør være ifølge med børn, så situationen ikke kommer ud af kontrol. Museumsinspektøren synes godt nok også, det er meget mørkt i skoven om aftenen, og hun er derfor rigtig glad for, der kommer en masse friske børn og holder hende med selskab denne aften.