Engesvang-firma bygger hotelværelser til broarbejdere

38 hotelværelser bliver bygget i Engesvang og fragtet til landets største byggeplads i Rødbyhavn, hvor Femern-forbindelsen opføres

Udgivet:02. maj 2021, 10.49

Læsetid:1 minut

Værelserne er med radiatorvarme og køl og lever op til gældende krav og regler for brandsikkerhed, ventilation og sundt indeklima. Foto: Privatfoto

ENGESVANG Der er fuld gang i byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen i Rødbyhavn - faktisk så meget, at der er brug for endnu flere overnatningsmuligheder for de mange tilknyttede arbejdere, da de eksisterende hotelværelser allerede er fuldt booket.

Det har netop medført en ordre på 38 hotelværelser til modulproducenten ABC Pavilloner med Hotel Stop’n Sleep som bygherre.

- Vi er meget glade for at levere endnu flere løsninger til Danmarks største byggeplads i Rødbyhavn. Vi har i forvejen etableret et businesscenter med 12 erhvervslokaler og leveret midlertidige kontorfaciliteter og prøveboliger til Femern-projektet, så leveringen af de 38 ekstra hotelværelser er en naturlig forlængelse af vores store engagement i Rødbyhavn, siger Glenn Nielsen, projektleder i ABC Pavilloner i en pressemeddelse.

Værelserne er enkeltværelser og produceres i ABC Pavilloners produktionshaller i Engesvang. Hvert af de 38 nye hotelværelser bliver på 14 kvadratmeter inklusive skabe, køleskab og præfabrikerede badeværelser.

Tilpasses efterspørgslen

Hotel Stop’n Sleep i Rødbyhavn har på nuværende tidspunkt 104 værelser, som alle er lejet ud på fast kontrakt. Det betyder, at hotellet lige nu ikke kan tilbyde ekstra værelser, og den udfordring skal de nye værelser fra ABC Pavilloner således imødekomme i en tidsbegrænset periode:

- Det er en stor fordel for os, at hotelværelserne kan etableres midlertidigt, så vi kan tilpasse vores udbud til efterspørgslen. Det er samtidig en markant billigere løsning end at udvide de eksisterende hotelbygninger, siger Jan Sørensen, der er medejer af Hotel Stop’n Sleep.

- Den helt store fordel ved fleksibelt modulbyggeri er muligheden for hurtigt at skalere op og ned alt efter behov, uddyber ABC Pavilloners projektleder.