Fire på stribe: Ikast-kvinder vandt topkamp og erobrer andenpladsen

Ikast-kvinderne slog Nykøbing Falster i et tempofyldt topopgør og rykkede op på andenpladsen i Kvindeligaen

Udgivet:24. september 2022, 20.13

Læsetid:1 minut

Ingvild Bakkerud takker publikum for opbakningen. Der var en forrygende stemning i IBF Arena med 1598 tilskuere - heriblandt også godt 50 højlydte gæstefans. Foto: Henrik Ole Jensen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

HÅNDBOLD Et underholdende og tempofyldt topopgør endte med en ny sikker sejr til Ikast Håndbold.

De midtjyske kvinder vandt lørdag aften 29-24 efter 18-13 ved pausen over Nykøbing Falster, der ellers kom til Ikast uden et eneste pointtab i sæsonen. Det var den fjerde sejr på stribe for Ikast-kvinderne.

Det var den fjerde sejr på stribe for Ikast-kvinderne.

Men de sikre sejrscifre skjuler, at gæsterne faktisk ikke var langt fra at få fat i anden halvleg. Falstringerne reducerede til 16-18 og 17-19, men der trak Ikast-keeper Jessica Ryde »gardinet ned«. Svenskeren diskede op med hele syv redninger, mens værterne rykkede fra 19-17 til 23-17 på 15 minutter. To af de redninger var endda på straffekast.

Det afgjorde reelt kampen, selv om de sidste 11 minutter af opgøret bød på masser af mål i et gensyn med den hæsblæsende tempohåndbold, som også kendetegnede første halvleg.

De 1598 tilskuere i IBF Arena forstod at værdsætte lørdags-underholdningen. Det var håndbold af høj klasse med Ikast i teten hele vejen, selv om der også var »bølger« undervejs.

Stortalentet Julie Scaglione blev topscorer med seks mål.

Med sejren stryger Ikast Håndbold op på andenpladsen i Kvindeligaen efter fem spillerunder.

Der er nu landskampspause, så næste kamp venter først onsdag 5. oktober for Ikast-kvinderne. Det er på udebane mod Horsens.