Fire på stribe: Ikast-kvinder vandt topkamp og erobrer andenpladsen

Ikast-kvinderne slog Nykøbing Falster i et tempofyldt topopgør og rykkede op på andenpladsen i Kvindeligaen

Udgivet:24. september 2022, 20.13

Læsetid:1 minut

Ingvild Bakkerud takker publikum for opbakningen. Der var en forrygende stemning i IBF Arena med 1598 tilskuere - heriblandt også godt 50 højlydte gæstefans. Foto: Henrik Ole Jensen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

8 måneder siden

HÅNDBOLD Et underholdende og tempofyldt topopgør endte med en ny sikker sejr til Ikast Håndbold.

De midtjyske kvinder vandt lørdag aften 29-24 efter 18-13 ved pausen over Nykøbing Falster, der ellers kom til Ikast uden et eneste pointtab i sæsonen. Det var den fjerde sejr på stribe for Ikast-kvinderne.

Det var den fjerde sejr på stribe for Ikast-kvinderne.

Men de sikre sejrscifre skjuler, at gæsterne faktisk ikke var langt fra at få fat i anden halvleg. Falstringerne reducerede til 16-18 og 17-19, men der trak Ikast-keeper Jessica Ryde »gardinet ned«. Svenskeren diskede op med hele syv redninger, mens værterne rykkede fra 19-17 til 23-17 på 15 minutter. To af de redninger var endda på straffekast.

Det afgjorde reelt kampen, selv om de sidste 11 minutter af opgøret bød på masser af mål i et gensyn med den hæsblæsende tempohåndbold, som også kendetegnede første halvleg.

De 1598 tilskuere i IBF Arena forstod at værdsætte lørdags-underholdningen. Det var håndbold af høj klasse med Ikast i teten hele vejen, selv om der også var »bølger« undervejs.

Stortalentet Julie Scaglione blev topscorer med seks mål.

Med sejren stryger Ikast Håndbold op på andenpladsen i Kvindeligaen efter fem spillerunder.

Der er nu landskampspause, så næste kamp venter først onsdag 5. oktober for Ikast-kvinderne. Det er på udebane mod Horsens.