Kvinde er fængslet for medvirken til drab på 51-årig ved Herning

Politiet efterforsker taxavognmands død i rækkehus i Gullestrup ved Herning. 38-årig mand har meldt sig selv.

15. juli 2020, 16.37

Efter drabet på en 51-årig mand i Gullestrup er der onsdag retsmøde i Retten i Herning. Politi har ikke ønsket umiddelbart at give oplysninger om sigtelsen. (Arkivfoto)

HERNING En dommer har onsdag fængslet en kvinde, som politiet mistænker for at have deltaget i drabet på en 51-årig mand i Gullestrup ved Herning.

Kvinden blev anholdt tirsdag eftermiddag kort efter klokken 14, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi onsdag.

I Retten i Herning er det kommet frem, at den 51-årige Peter Schnack, som var taxavognmand, blev stukket flere gange med kniv, skriver Herning Folkeblad.

Kvinden, der er 48 år, er blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Hun har på stedet kæret afgørelsen til Vestre Landsret. Hun nægter sig skyldig.

Hvilken relation der er mellem kvinden og den 51-årige, har politiet ikke ønsket at oplyse.

Forbrydelsen skal være sket i tiden mellem 5. og 14. juli, fremgår det af den sigtelse, som er blevet oplæst i onsdagens retsmøde.

Politiets efterforskere betragter fortsat en 38-årig mand fra Herning, der blev efterlyst med navn og foto tirsdag, som den hovedmistænkte i sagen.

Han har onsdag eftermiddag meldt sig selv, oplyser politiet på det sociale medie Twitter. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Politiet har ikke yderligere oplysninger før grundlovsforhøret.

Det var tirsdag morgen omkring klokken ni, at en bekendt til den 51-årige henvendte sig til politiet, fordi han var bekymret for ham.

Den 51-årige blev derefter fundet død i et rækkehus i Lupinens Kvarter i Gullestrup.

Politiet foretog afspærringer i området for at lede efter spor i sagen, ligesom beboere i området ved Lupinens Kvarter blev udspurgt, har TV Midtvest tidligere rapporteret.

/ritzau/