Nyt datterselskab i Thygesen Textile Group

Matchet mellem drivkraft, drømme og digitalisering gav bonus

7. oktober 2021, 09.25

Thygesen Textile Group forstærker sig på onlinehandel med oprettelsen af et nyt datterselskab. Foto: Privatfoto

ERHVERV Tre D’er var omdrejningspunktet, da nyt selskab så dagens lys. Matchet mellem drivkraft, drømme og digitalisering resulterede nemlig i, at Thygesen Textile Group A/S pr. 1. oktober 2021 stiftede et nyt datterselskab i samarbejde med en lokal onlineprofil.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I forbindelse med koncernens overordnede digitaliseringsstrategi har Thygesen Textile Group stiftet et nyt datterselskab ved navn Online Textile Solutions A/S.

Datterselskabet er stiftet i samarbejde med den lokale onlineprofil Niklas Linnebjerg, der har flere års erfaring inden for onlinehandel med og via flere af de største internationale cross border onlinevirksomheder og markedspladser.

Et frugtbart samarbejde

Niklas Linnebjerg indtræder som partner og administrerende direktør i selskabet.

Online Textile Solution har til formål at udvikle koncepter og online only brands til salg via internationale online pure players samt markedspladser.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Thygesen Textile Group og til at bidrage til udviklingen af Online Textile Solutions med den viden og de erfaringer, jeg gennem årene har opbygget omkring online handel. Thygesen Textile Group og de mange dygtige medarbejdere i koncernen er yderst kompetente i forhold til produktion og produktudvikling. Derudover deler jeg virksomhedens værdier, som er et vigtigt fundament for et frugtbart samarbejde. Jeg er stolt over denne nye mulighed og glæder mig meget til dette nye partnerskab, siger Niklas Linnebjerg.

Helt rigtig timing

Thygesen Textile Group A/S har i dag en stærk position i markedet inden for produktion og salg af tekstiler, hvor man med egen produktion samt et stærkt indkøbs- og sourcing netværk leverer tekstilløsninger til kunder og samarbejdspartnere i hele verden. Med det nye selskab ønsker Thygesen Textile Group A/S at tilføje endnu et forretningsområde og dermed styrke virksomhedens position i markedet yderligere.

- Markedsvæksten online har i de senere år været markant, og forbrugerne har nem tilgang til køb af varer fra hele verden, hvilket har øget konkurrencesituationen betragteligt. Vi mener derfor, det er vigtigt, at vi også her forbliver en stærk og konkurrencedygtig partner og virksomhed, siger Jens Thygesen, CEO og Partner hos Thygesen Textile Group.

Han fortsætter:

- Vi er utroligt glade for, at vi kunne blive enige med Niklas Linnebjerg om skabelsen af Online Textile Solution, som vi forventer os meget af. Vi tror på, at både tiden og timingen er den helt rigtige til udvidelse af virksomhedens digitaliseringsstrategi.

Nicklas Linnebjerg forventer, at der er mange muligheder i fremtiden.

- Vi kommer i høj grad til at kigge på, hvordan vi via produktionsvolumen, der er i Thygesen Textile Group i dag, kan hjælpe online-platformene til at skabe koncepter og brands, som også kan være medvirkende til at generere en højere indtjening, slutter Niklas Linnebjerg.