Læserbrev: Fan-opbakning er uvurderlig

24. juni 2021, 11.11

Herning Ikast Håndbold. Foto: Henrik Ole Jensen

LÆSERBREV Kære Otto Poulsen

Tak for din positive interesse omkring arbejdet i Herning-Ikast Håndbold. Vi er helt enige med dig i, at supportere er en uvurderlig faktor, når man taler om en eliteidrætsklub.

Derfor var vi i ledelsen af klubben særdeles kede af, da i nedlagde vores mangeårige fanklub ved generalforsamlingen for mere end et år siden.

Genrejsningen af en fanklub var et af satsningspunkterne forud for den nu afsluttede turnering, men da det i løbet af september og oktober viste sig, at håndbold med tilskuere var en næsten uforenelig kombination i en coronasæson, besluttede vi at gemme krudtet til denne genstartssatsning til den sæson, der starter efter sommerferien. I stedet har vi i afvigte sæson brugt alle vore vågne timer til dels at skabe økonomi omkring klubben, så vi kan få en forretning i sund økonomisk balance, og dels at bakke vores sportslige sektor op på alle mulige måder ved at give optimale rammer at virke under. Og det synes vi jo i al beskedenhed er lykkedes bedre, end de fleste havde forventet.

I den kommende sæson vil fanklub og supporteraktiviteter i det hele taget blive prioriteret både ledelsesmæssigt og økonomisk – også rettet imod vores efterhånden tæt på en snes samarbejdsklubber. Det ser vi frem til med store forventninger, og det skal være med til at give en endnu bedre ramme om både ude og hjemmekampe.

Med henblik på det afholdte Final4-stævne i Odense fik vi først besked om go for tilskuere, så sent, at det ikke var muligt at mobilisere mere end godt 100 supportere, som vi syntes gjorde en heroisk indsats og til fulde matchede de øvrige fangrupperinger – i hvert fald på decibelskalaen. Og vi kunne glæde os over, at mere end 30 børn fra Guldminen havde taget imod tilbuddet om den sponsorerede bus og gjorde sig flot i deres lilla trøjer. Så der er håb for fremtiden Otto. Vi går efter en foryngelse af supportergruppen total set, men du skal fortsat være hjertelig velkommen i det gamle kendte hjørne i IBF Arena. Her har vi nemlig brug for alle – børn, unge og ældre.