Kent Nielsen forlænger med Silkeborg frem til 2026

Der var ikke brug for betænkningstid, da Silkeborg ville høre Kent Nielsen til en forlængelse af kontrakten.

Udgivet:01. juni 2023, 12.21

Læsetid:2 minutter

Silkeborg-træner Kent Nielsen er glad for at være i klubben og har bundet sig i to år yderligere. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

SILKEBORG Cheftræner Kent Nielsen har fået lagt to år mere på sin kontrakt i Silkeborg, så samarbejdet nu udløber i sommeren 2026. Det oplyser superligaklubben torsdag på sin hjemmeside.

Aftalen stod til at udløbe efter næste sæson, men begge parter var enige om at forlænge.

- Det var en "no brainer", da klubben henvendte sig til mig. Der var ikke megen betænkningstid fra min side, for jeg føler, at Silkeborg og jeg er det perfekte match, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

I denne sæson havnede Silkeborg i nedrykningsspillet, efter at holdet havde været tæt på at komme i mesterskabsspillet.

Kent Nielsen kunne i den resterende del af foråret se sit hold tabe flere kampe og nærme sig bundstriden.

Men inden nedrykningsspøgelset for alvor truede, så vandt Silkeborg over Lyngby og AC Horsens og sikrede sig en ny sæson i den bedste danske række.

- Vi har opnået meget i klubben i min tid, og der er nogle sportslige udfordringer og perspektiver, som jeg finder spændende.

- Jeg ser et stort potentiale i at være med til at rykke Silkeborg et nyt sted hen med flere unge spillere efter sommer. Det glæder jeg mig enormt meget til, siger Kent Nielsen.

I sidste sæson endte det med et flot sæt bronzemedaljer for Silkeborg, der ellers lige var rykket op fra den næstbedste række.

Det førte til europæisk fodbold i efteråret, hvor Silkeborg var med i gruppespillet i Conference League. Det endte dog ikke med avancement til knockoutfasen.

Kent Nielsen er noteret for 148 kampe i spidsen for Silkeborg. Af de nuværende trænere i Superligaen er Kent Nielsen den cheftræner, der har siddet længst tid i det samme trænersæde.

Silkeborg gæster lørdag AaB i holdets sidste kamp i Superligaen. AaB kæmper sammen med Lyngby og Horsens for at undgå nedrykning.

/ritzau/