Endelig vendte forårsopvisningen tilbage: Den bedste lørdag i mange år - og en helt særlig overraskelse

Ikast Gymnastik-forening og hele byen fik sin forårsopvisning tilbage efter flere års ventetid

Udgivet:01. april 2022, 14.21

Læsetid:2 minutter

Der var fyldt godt op på lægterne til årets gymnastikopvisning i IBF Arena.

Henrik Ole Jensen
Fotograf
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

1 år siden

OPVISNING Ninna Flensborg Nielsen løber ud af halgulvet til årets forårsopvisning i IBF Arena med sine Maxi Badut-piger.

Hun har været frivillig i foreningsverdenen hele livet og har egentlig aldrig gjort det for andet end den glæde, hun hver eneste træningsaften får tilbage ved at se børnenes smil.

Om et par sekunder bliver hendes navn råbt op over højtaleren af formand Vibeke Vinther Troelsen, og Ninna Flensborg Nielsen aner ikke, at hun står foran sit livs overraskelse:

»Og årets ildsjæl er ...«

Ninna Flensborg Nielsen holder sine hænder op foran munden, mens tårerne presser sig på i øjenkrogen. At blive årets ildsjæl i Ikast Gymnastikforening har tydeligt overvældet hende.

Et stående publikum anerkender den frivillige instruktørs indsats, og da hun lige får lov til at fordøje overraskelsen, siger hun til avisen:

- Jeg er også med i bestyrelsen, og jeg kan så godt lide at have styr på tingene.

I aftes tænkte jeg »neej, vi har jo ikke styr på årets ildsjæl«, men jeg slog det ud af hovedet igen for at fokusere på børnene og mine hold. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var mig, der var ildsjælen. Jeg er meget stolt, fortæller Ninna Flensborg Nielsen.

Hun lægger ikke skjul på, at det betyder meget, når Ikast Gymnastikforening værdsætter alle de kræfter og timer, som hun lægger i hallen hver uge. Men hun takker ikke kun for prisen - instruktøren takker i ligeså høj grad over at være blevet en del af et stort fællesskab, som gør hele hendes tilværelse bedre.

- Det, vi har hernede, betyder alt for mig. Jeg glæder mig i flere timer inden en træningsaften, og jeg lever højt på det, når jeg kommer hjem. Det giver så meget igen. At se børnene blive dygtigere, vokse og bare have det sjovt. Vi har et fantastisk sammenhold, fortæller den 24-årige ildsjæl.

Det har vi ventet på

Mens Ninna Flensborg Nielsens øjne skifter fra røde til klare, er holdet »The Jumpers« løbet på halgulvet i deres bordeauxrøde dragter.

Om lidt skal Mads Kærgård ind og vise, hvad han har lært i sæsonen sammen med de andre gutter.

Ved indløbsgangen lader han blikket glide ud over tilskuerrækkerne. Jo, den er god nok. Mor og far sidder deroppe.

Taktfaste klapsalver blandes med tonerne fra Van Halens »Jump«, og Martin Kærgårds smil bliver meterbredt, mens mor og far lige får et vink.

Forårsopvisningen vendte tilbage til Ikast Gymnastikforening med vigtige skulderklap og en påmindelse om, hvor meget det giver at være en del af et stærkt fællesskab.

Ninna Flensborg Nielsen blev rørt og meget glad, da hun i lørdags blev kåret som årets ildsjæl i Ikast Gymnastikforening.
Børnene viste deres evner frem foran de stolte familier.
The Jumpers prægede hallen i deres bordeauxrøde dragter.