Nye skridt for lokal bank: Åbner satellitafdeling i innovationsmiljø og ansætter ny erhvervskundechef

Andelskassen i Ikast har ansat ny erhvervskundechef og imødekommer desuden øget efterspørgsel på en lokal og nærværende bank med ny filial i Birk

20. november 2020, 08.30

Andelskassechef Ann Kongensgaard glæder sig over tilgang af nye kunder og investeringen i en sattelitafdeling i Innovatorium i Birk. Foto: Privat

IKAST-BIRK - - Andelskassen i Ikast oplever lige nu stor tilstrømning af nye kunder. Ikke mindst på erhvervssiden.

Det er kunder, der søger en lokal og nærværende bank. I dag sætter folk faktisk også pris på, at det er medarbejdere der bor i og har lokalt kendskab til området, siger Ann Kongensgaard, centerdirektør Andelskassen Ikast.

Den mulighed ønsker Andelskassen at brede længere ud til kunder i området, og valget for den strategi er faldet på Innovatorium i Birk.

- Det giver en god mulighed for kunder i Herning-området til at møde banken i nærområdet - tilmed i et innovativt og erhvervsrettet miljø. Det er et både dynamisk og inspirerende hus, som er spændende for de fleste at besøge, siger Ann Kongensgaard.

I Andelskassen ny filial i Birk er der også sat fokus på indretningen.

- Vi har skabt en mere moderne form for filial med fokus er på rådgivning i afslappende og hyggelige omgivelser, siger Ann Kongensgaard.

For at skabe det rigtige udtryk har banken derfor hentet lokal hjælp i form af både indretningsarkitet Suzanne Z. Illes og kunstner Henriette Fabricius.

Ny erhvervskundechef

I Andelsbanken i Ikast har også en ny erhvervskundechef taget plads.

Steffen Jakobsen, der i arbejdet 10 år i Nordea i flere midt- og vestjyske afdelinger samt to år i Nykredit i Herning, ser med skiftet til Andelskassen frem til at komme tættere på erhvervslivet i det midtjyske område.

I Andelskassen i Ikast skal jeg samarbejde med og rådgive mange forskellige virksomheder, og vi kommer til at få en tæt sparring, siger Steffen Jakobsen, der brænder for erhvervsrådgivning, som han de seneste fem år har arbejdet fuld tid med.

- Jeg kan godt kan lide kompleksiteten og de mange ting, man skal forholde sig til i forhold til erhvervsrådgivning. Kunderne er meget forskellige, og selvom to virksomheder er inden for samme branche, adskiller de sig i forhold til strategier, produktioner og meget mere, og det gør, at jeg skal være alsidig, innovativ og fleksibel i min rådgivning, siger han.

I fritiden er Steffen Jakobsen ofte at finde på golfbanen, hvor han arbejder på at forbedre sit handicap. Han har spillet golf de seneste tre år, efter flere knæskader til sidst satte en stopper for hans fodboldkarriere i Troldhede.

- Når man spiller golf, er der altid noget, man kan justere på for at gøre det bedre næste gang. Den tilgang bruger jeg også i mit arbejde, hvor jeg altid har fokus på at optimere og kvalificere mine arbejdsprocesser, så mine kunder får den bedst mulige rådgivning, fortæller den ny erhvervskundechef.

Steffen Jakobsen er født og opvokset Troldhede, men har boet de sidste mange år i Herning.

Indretningen af filialen i Innovatorium er lagt i hænderne på en lokal indretningsarkitekt og en lokal kunstner for at understrege et alternativt bankmiljø. Foto: Privat
Steffen Jakobsen, ny erhvervskunderådgiver i Andelskassen Ikast. Foto: Privat