Jesper Skibby kæmper for kærligheden i nyt TV 2-program

Hverdagstrummerummen har stjålet kyssene, krammene og komplimenterne. I programserien "Skibby på frierfødder" vil Jesper Skibby og kæresten gentænde gnisten.

Udgivet:16. marts 2023, 14.44

Læsetid:2 minutter

At være mor for sin kæreste sparker ikke ligefrem gang i romantikken, og derfor drømmer Mette Røpke om, at Jesper Skibby tager mere ansvar i hjemmet. (PR-foto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Efter 17 år sammen er romantikken forsvundet mellem den tidligere cykelrytter Jesper Skibby og hans kæreste, Mette Røpke.

Men parret vil forsøge at genfinde gnisten gennem en række eksperimenter, som er blevet foreviget af TV 2 i programserien "Skibby på frierfødder", som får premiere den 27. marts.

Og får de gentændt den gamle flamme, skal kærligheden kulminerer med et frieri, lyder det i pressemeddelelsen fra TV 2.

- Vi har nu været et par i over 17 år, og undervejs har vi gennemlevet mange livsforandringer og kriser. Men vi har altid valgt at blive sammen, siger Mette Røpke i pressemeddelelsen.

- Vores store kærlighed er vores datter, Elisabeth. Men vi må indrømme, at vi er røget i forældrefælden. Vi er gradvist gledet fra hinanden som kærester og har glemt at dyrke kærligheden.

I kampen for kærligheden begynder Jesper Skibby og Mette Røpke at tilbringe mere kvalitetstid sammen. Udover at kigge indad opsøger de alternativ hjælp udefra. Blandt andet til trommehealing og hos en øjenlæge, lyder det om programserien.

Forløbet får parret til at iagttage den hverdag, de har skabt sammen i løbet af årene. I sin karriere som cykelrytter var Jesper Skibby vant til, at ting som måltider, sengetider og aftaler i kalenderen blev ordnet for ham.

Da Mette Røpke kom ind i hans liv, overtog hun den organisering. Det betyder, at hun i dag ordner alt det huslige, mens at Jesper Skibby hverken ved, hvordan man laver mad eller tænder vaskemaskinen.

At være mor for sin kæreste sparker ikke ligefrem gang i romantikken, og derfor drømmer Mette Røpke om, at Jesper Skibby tager mere ansvar i hjemmet.

- Vi vil gerne være med til at bryde et tabu og sige højt, at tingene i et parforhold kan være svære, og at der skal kæmpes, siger Mette Røpke i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Man kan godt ændre de roller, man er groet fast i. Forhåbentlig kan seerne blive inspireret til at kigge på deres egne forhold og kærlighedsliv.

"Skibby på frierfødder" kan ses på TV 2 Charlie og TV 2 Play fra 27.marts.

/ritzau/