Dansk sangstjerne skal spille sig selv i teaterkoncert

Sanger- og sangskriver Peter Sommers musik bliver til september fortolket i teaterkoncerten "I morgen er alt muligt", hvor han går på scenen som sig selv

Udgivet:26. januar 2022, 10.49

Læsetid:1 minut

Peter Sommer er især kendt for numre som "Elskede at drømme, drømmer om at elske", "Til rotterne, til kragerne, til hundene" og "Hvorfor løb vi?". Det er blandt de sange, som den 47-årige prisvindende skanderborgenser vil fortolke til teaterkoncerten "I morgen er alt muligt". (Arkivfoto).

FREDERIKSBERG Det er præcis 20 år siden, at Peter Sommer albumdebuterede. Og nu får den danske sanger og sangskriver sin helt egen teaterkoncert, "I morgen er alt muligt", hvor han ovenikøbet selv spiller hovedrollen.

Det afslører teatret Aveny-T, som lægger brædder til forestillingen, i en pressemeddelelse.

Sammen med blandt andre Charlotte Munck, Camilla Munck og Selina Gin og musikerne Palle Hjorth og Søren Bigum fortolker Peter Sommer sine egne største hits og præsenterer samtidig en række spritnye sange.

- Jeg har måske haft det lidt blandet med teaterkoncerter. Ofte virker de som et punktum for en karriere. En hyldest, som kigger bagud.

- Jeg er selv gået ind i det her for at lave noget, som peger fremad. I stedet for et opsummerende punktum er det endnu et udfordrende spørgsmålstegn, siger Peter Sommer i pressemeddelelsen.

Den 47-årige prisvindende skanderborgenser er især kendt for numre som "Elskede at drømme, drømmer om at elske", "Til rotterne, til kragerne, til hundene" og "Hvorfor løb vi?", og de er blandt de sange, som vil blive fortolket til teaterkoncerten.

"I morgen er alt muligt" får premiere på Aveny-T på Frederiksberg den 15. september.

/ritzau/