Planchef forlader sin stilling

Kommunens planchef Karina Kisum Jensen skifter job

Udgivet:05. juli 2019, 11.42

Læsetid:2 minutter

Planchef Karina Kisum Jensen forlader Ikast-Brande Kommune til fordel for Hedensted. Foto: PR-foto

Jacob Hove
Debatredaktør| +45 96 26 37 11 | jah@herningfolkeblad.dk
Jacob Hove
Debatredaktør| +45 96 26 37 11 | jah@herningfolkeblad.dk
Færdiguddannet i 2010 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Syddansk Universitet. Ansat på Folkebladet siden 2017.
Se flere artikler af Jacob Hove

4 år siden

Ikast-Brande Karina Kisum Jensen, planchef i Ikast-Brande Kommune, har fra 1. september fået nyt job som leder af en ny Plan & Udviklingsafdeling i Hedensted Kommune.

Hun har de seneste 11 år været planchef i kommunen med ansvaret for blandt andet kommune- og lokalplanlægning, byudvikling samt køb og salg af jord og ejendomme. Inden da sad hun otte år som planlægger i daværende Ikast Kommune.

Karina Kisum Jensen er uddannet arkitekt og har også arbejdet som sådan i private arkitektfirmaer, ligesom hun i en periode har været formand for Danske Planchefer.

Karina Kisum Jensen siger i en pressemeddelelse, at hun ser spændende muligheder i Hedensted Kommune:

- Jeg valgte at søge stillingen, fordi Hedensted Kommunes målsætninger om udvikling er ambitiøse og virkeligt spændende. Jeg ser masser af muligheder for at skabe fortsat udvikling af byer og lokalsamfund - både for dem, der allerede bor i kommunen, og for dem der gerne skulle flytte hertil. Jeg glæder mig til at være med til at samle den nye afdeling og til at planlægge og udvikle i samarbejde med alle mine nye kolleger, byrådet, borgere og erhverv.

Kommunaldirektør i Hedensted Kommune Jesper Thyrring Møller ser frem til det nye samarbejde:

- Karina Kisum Jensen har lige præcis den profil der skal til for skabe endnu flere synergier i arbejdet med den fysiske udvikling - og dermed vækst - i Hedensted Kommune. Dels en bred erfaring kombineret med en udviklingsorienteret tilgang og dels god erfaring med borgerinddragelse og dialog. Med Karina i spidsen for en ny afdeling får vi grundlag for at tage endnu større skridt i udviklingen af vores kommune.

Plan & Udvikling skal være et centralt omdrejningspunkt for den fortsatte udvikling af kommunens mange byer og lokalområder. Det sker efter en beslutning i Udvalget for Politisk Koordination og Økonomi i april om yderligere udvikling af den decentrale kommune med blandt andet skoler, dagpasningsmuligheder og fritidsaktiviteter som det grundlæggende fundament overalt kommunen.