Ikast Svømmecenter genåbnet: En enkelt afdeling skal stadig holde lukket

Ikast Svømmecenter tog mandag imod de første badegæster, men ikke uden udfordringer med restriktioner

10. maj 2021, 18.24

Mange havde glædet sig til en tur i den udendørs sauna og dampbadet, men de må vente og i stedet bruge de resterende bassiner. Foto: Tom Laursen

KULTUR - Det har været en stille og rolig start. Vi er ikke blevet væltet omkuld af gæster, sagde leder af Ikast Svømmecenter Jesper Harder efter første åbningsdag mandag.

Restriktionerne fra sundhedsmyndighederne har personalet kun forberedt sig på siden fredag aften.

- Det er sent, de kommer, men det er vi vant til. De seneste restriktioner betyder desværre, at hele vores wellness-afdeling med udendørs sauna og dampbad fortsat skal være lukket ned, siger Jesper Harder.

De nuværende restriktioner betyder, at der hele tiden skal holdes en meters afstand i bassinet, og der skal være fire kvadratmeter per person. Der må i alt være 160 fordelt i bassinerne i hverdagen, mens der må være 200 i weekenden, fordi der ikke er skolesvømning.

- Jeg tvivler på, at der kommer så mange, fordi alle over 18 skal have et coronapas og vise id. Det er især en udfordring for vores seniorer at vise et coronapas, fordi de skal printe det ud, men glemmer at der også skal vises id, siger lederen, der dog glæder sig over at holde åbent igen.