Topbrag på arenaen

På søndag mødes FC Midtjylland og Brøndby IF i en direkte duel om førstepladsen i Superligaen

27. februar 2021, 10.22

Erik Sviatchenko havde godt styr på Martin Samuelsen og de øvrige AaB’ere i fredagens kamp, som FCM vandt 2-0. Dermed er der lagt op til et ægte topbrag på søndag mod Brøndby, der er et enkelt point foran »ulvene«. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD Havde det ikke været for coronarestriktionerne ville MCH Arena på søndag været proppet til sidste plads med feststemte tilskuere. Med start klokken 18.00 mødes nemlig FC Midtjylland og Brøndby. Før opgøret fører Brøndby Superligaen med 37 point. Det er et enkelt point mere end »ulvene« på andenpladsen, og kampen er dermed en direkte duel om førstepladsen.

FCM går ind til opgøret efter fredagens 2-0-sejr ude over AaB, mens forstadskøbenhavnerne søndag besejrede Vejle med 2-1.

Brian Priskes mandskabs leverede velnok sæsonens bedste præstation i den kamp, hvor Sory Kaba og Evander Ferreira scorede to fine mål.

- Jeg er rigtig glad for det, jeg så. Jeg er selvfølgelig glad for sejren, for målene og for et clean sheet, men jeg er frem for alt glad for det udtryk, vi fik frem. Vi spillede med power, energi, duelstyrke, presspil og så videre, konstaterede Brian Priske efter kampen.

Træneren ser naturligvis frem til dysten mod Brøndby.

- Det bliver en fed kamp, og vi glæder os til den. Men nu har vi først en god lang uge til at bygge på. Det er sjældent, at vi har det privilegium, konstaterede Brian Priske efter fredagens opgør.

Også i Brøndby-lejren ser man frem til topkampen.

- Jeg synes altid, vi er ekstra gode mod de gode hold. Sidste gang, vi spillede mod Midtjylland, dummede vi os til sidst, men vi spillede godt. Så kan vi spille på samme måde derovre, som vi gjorde på hjemmebane, så synes jeg, det ser godt ud, siger Jesper Lindstrøm med henvisning til oktober måneds kamp i Brøndby, som FCM vandt 3-2.

Det var et selvmål langt, langt inde i tillægstiden, der afgjorde den kamp til »ulvenes« fordel.