Champions League-profil tager den gule Ikast-trøje over hovedet til sommer

Tjekkiske Marketa Jerabkova er klar til at spille håndbold i Ikast

Udgivet:29. december 2022, 18.00

Læsetid:2 minutter

Daniel Grønhøj glæder sig til at byde tjekkiske Marketa Jerabkova velkommen på holdet i Ikast. Foto: Jørn Deleuran

9 måneder siden

HÅNDBOLD Ambitionerne har altid været store i Ikast Håndbold. Det vidner et godt fyldt pokalskab i IBF Arena om, ligesom der ofte tales om medaljer og deltagelse i Champions League. For at tage et stort skridt hen imod at indfri de ambitioner i nærmeste fremtid henter klubben tjekkiske Marketa Jerabkova til sommer på en treårig aftale.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den 26-årige playmaker stemplede ind i Champions League i forrige sæson, hvor hun sammen med Vipers Kristiansand vandt Champions League og hun selv blev kåret som MVP (mest værdifulde spiller) til Final4 finalestævnet. Derfor er det også en rigtig glad direktør, der skal sætte ord på den seneste signing til holdkortet.

- Jeg er ekstremt stolt over, at Marketa Jebrakova skifter til Ikast Håndbold til den kommende sæson. Hun blev MVP til Final4 sidste år, hvor hun blev klar topscorer for Vipers med 19 mål i de to kampe. I denne sæson er Jerabkova en af de vigtigste spillere for Vipers, hvor hun er suveræn topscorer og har en rigtig vigtig rolle i deres centrale forsvar. Så jeg er overbevist om, at Jerabkova kan flytte Ikast Håndbold både på og udenfor banen, siger Daniel Grønhøj.

Selv ser den tjekkiske landsholdspiller også frem til at skifte til klubben på heden, hvor hun har inspiceret sin kommende hjemmebane i IBF Arena.

- Det bliver spændende. Det er dejligt at se arenaen og alle folkene omkring klubben, så jeg kan ikke vente med at komme til Ikast Håndbold. IBF Arena ser flot ud, og jeg glæder mig til at spille her for fulde huse. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og jeg glæder mig til at hjælpe med at vinde kampe. Det bliver målet for mig

Både på og udenfor banen kræver det hårdt arbejde at vinde medaljer.

- Det har også krævet hårdt arbejde at sikre sig en spiller som Marketa Jerabkova, fortæller Daniel Grønhøj, der sender en stor tak til klubbens samarbejdspartnere for den store støtte. Det har gjort det muligt at skrive Marketa Jerabkova på holdkortet til den kommende sæson.

- Vi fik et økonomisk godt resultat i sidste sæson, mens indeværende sæson ser ud til også at blive ganske fornuftig. Derudover har mange af vores gode samarbejdspartnere tilkendegivet deres støtte for den kommende sæson, og derved er der stor opbakning til, at vi kan nå vores ambitioner i Ikast Håndbold, siger Ikast-direktøren.