Opdateret: 79-årig mand fundet død i udbrændt garage

En 79-årig beboer blev fredag eftermiddag fundet død i udbrændt garage på Markvænget i Bording. Mandens hustru blev reddet ud af huset

Udgivet:29. november 2019, 17.56

Læsetid:1 minut

Flere brandkøretøjer, lægebil, politi og ambulancer var fredag aften til stede på Markvænget i Bording, hvor en mandlig beboer blev fundet død. Foto: Peter Erfurt

Bo Lundgaard
Journalist| blg@herningfolkeblad.dk

BORDING En 79-årig mandlig beboer på Markvænget i Bording blev sent fredag eftermiddag fundet død i en udbrændt garage.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands politi, som i går var til stede på adressen, hvor brandfolk fra Brand & Redning MidtVest kæmpede med flammerne efter at have fået meldingen ved 17-tiden.

Hustru reddet ud

Ud over brandslukningskøretøjer og politi blev der kaldt både lægebil og ambulancer til stedet.

- Den afdøde mands 71-årige hustru er reddet ud af bygningen og kørt på sygehuset. Manden blev fundet død i garagen, oplyste Midt- og Vestjyllands Politi fredag aften.

Villaen reddet

Garagen var overtændt og tagpladerne sprunget, da brandfolkene ankom til stedet, hvor de straks gik i gang med slukningsarbejdet.

- Det lykkedes for os at begrænset branden til garagen, så vi fik reddet selve villaen, sagde indsatsleder Bjarne Gregersen og fortalte fredag ved 18-tiden, at brandfolkene stadig var i gang med efterslukningen.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser lørdag formiddag, at man fortsat er i gang med efterforskning på brandstedet.

- Vi kender fortsat ikke årsagen til branden, men vi fortsætter vores tekniske undersøgelser i dag, siger vagtchef Anders Olesen til Herning Folkeblad.