To ironmen fra Ikast med fremme

Deltog i KMD Ironman i København

Udgivet:05. september 2016, 15.45

Læsetid:2 minutter

Morten Knudsen på vej i mål som nummer otte ?Privatfoto

Steen Hebsgaard
| hebs@ikastavis.dk

IKAST To ironmænd fra ISK Triatlon har repræsenteret klubben på fornem vis ved afviklingen af KMD Ironman i København forleden-

Morten Hibiscus Knudsen (9:08) og Michael Persson (10:25) kom ind i tiderne henholdsvis 9:08 og 10:25.

For Morten betyder det, at den ultimative drøm om Ironman på Hawaii lever. Han sluttede som nummer otte i sin aldersklasse, hvor der var fire billetter til det uofficielle verdensmesterskab på Hawaii 8. oktober. Under sejrsceremonien i København blev disse billetter - også kaldes slots - uddelt. Takker en af de direkte kvalificerede nej, »ruller billetten" videre ned af resultatlisten.

Morten Knudsen takkede dog nej til en billet til Hawaii.

- Jeg vil gerne kvalificere mig "rigtigt", eller i hvert fald give det flere forsøg. Lykkes jeg så ikke med en direkte kvalifikation, så takker jeg jo nok ja før eller siden til et rolldown slot, siger Morten Knudsen, der sammen med Michael Persson bosiddende i Ikast og medlemmer af den lokale triatlon-klub.

Det var mange timers træning, der kulminerede netop den søndag i København, og de to er tilfredse med resultatet. Og ikke mindst med opbakningen fra familien!

- Vi vil meget gerne sprede budskabet om, at alle kan køre en Ironman. Selv har jeg fuldtidsjob på ISI, to små børn og ikke mindst en dejlig kone, der bakker mig 110% op og stadig den dag i dag sparker mig ud, når jeg er demotiveret, siger Morten Knudsen.

En Ironman er 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb.

Michael Persson med fin opbakning fra sine børn ?Privatfoto
Også Morten Knudsen fik knus af sin familie efter ironman i København ?Privatfoto