Nak og Æd og akustisk Lundgård

Bakkehuset lukker for alvor op for sæsonen

10. september 2020, 04.00

Kendiskokken Nikolaj Kirk besøger Bakkehuset i Ikast torsdag den 10. september. Foto: PR

BAKKEHUSET Multikokken Nicolaj Kirk og sangeren Jesper Lundgaard er vist det, man kan kalde to forskellige boldgader.

Men de to kendisser er da også placeret på to forskellige aftener.

Nicolaj Kirk, kendt fra tv-serien Nak & Æd holder et garanteret entusiastisk foredrag 10. september. Da hans kollega, Jørgen Skoubo, havde foredrag i Bakkehuset sidste år, var der fuldt hus.

Det bliver der garanteret også i år, eftersom der kun må være 70 i salen.

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Hvorfor hedder programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak & Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter i de nye programmer.

Sangeren Lundgaard

16. september kommer sangeren Jesper Lundgaard forbi.

Jesper har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits fra hans tid som ung mand i 80érne og 90érne.

I 1994 udgav Jesper hans første og eneste album med egne kompositioner. Sange fra dette album er blevet nyfortolket til denne tour, hvor de krydres med helt nye kompositioner fra Jespers hånd og de største pop/rock ballader og hits fra Jespers ungdom.

På scenen akkompagneres Jesper af en akustisk trio, der får denne intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre. Det er Jesper helt tæt på og første gang i denne akustiske udgave.