Forelsket i Gotland

Foreningen Norden inviterer til foredrag med Charlotte Sahl-Madsen

Udgivet:15. marts 2023, 16.00

Læsetid:1 minut

Charlotte Sahl Madsen.Foto: Privatfoto

FOREDRAG Foreningen Norden i Ikast kan 20. marts byde på et foredrag med den tidligere minister og nuværende erhvervsleder Charlotte Sahl-Madsen.

I en pressemeddelelse fra den lokale forening hedder det, at Charlotte Sahl-Madsen har besøgt Gotland så mange gange, at hun ikke længere føler sig som turist.

Hun ved efterhånden godt, hvor de dygtigste kunstnere og kunsthåndværkere bor, at man får den bedste safran-is i byen Slite og den suverænt bedste fiskesuppe i Katthammarsvik, og hvilke præstegårdsenge der har den smukkeste flora.

Vilde kaniner og tid

I foredraget causerer Charlotte Sahl-Madsen over Gotlands herligheder, om kunst, arkitektur, gastronomi, naturen, kulturhistorien, Bergmann, får og vilde kaniner. Men hun taler også om begrebet tid, der får nye dimensioner, når man opholder sig på Gotland.

Foredraget »Forelsket i Gotland« bliver illustreret med smukke billeder fra øen, skriver Foreningen Norden i pressemeddelelsen.

Populær foredragsholder

Charlotte Sahl-Madsen har blandt andet været museumsdirektør på Glasmuseet i Ebeltoft, udviklingschef i LEGO, direktør for oplevelsesparken Danfoss Universe samt videnskabsminister. I dag er hun administrerende direktør i Capital of Children, der skal gøre Billund til Børnenes Hovedstad. Hun sidder desuden i erhvervs- og kulturbestyrelser over hele landet og er en efterspurgt rådgiver og foredragsholder.