Sammenlægning af tandlægeklinikker

Tandlægerne Strøget 29 i Nørre Snede har købt Jørn Dahlgaards tandlægeklinik

Udgivet:09. april 2018, 06.20

Læsetid:1 minut

5 år siden

tænder Tandlæge Jørn Dahlgaard har solgt sin klinik til tandlæge Tina Kjær Rasmussen. Dagen for overtagelse er sat til 26. april.

Jørn Dahlgaard har drevet klinikken på Falkevej siden 1993, og selvom han ser frem til mere fritid og ro til samvær med sin hustru, Karin, samt børn og børnebørn, er det selvfølgelig også lidt vemodigt at skulle tage afsked med de patienter, han har fulgt i mange år.

- Jeg er rigtig glad for at kunne sælge min klinik til Tina. Ligesom i lægebranchen, hvor det er svært at bemande klinikker i udkantsdanmark, så er en praksis beliggende i en lille by, ikke det, der efterspørges mest, siger Jørn Dahlgaard.

Tina Kjær Rasmussen er en erfaren tandlæge. Hun har arbejdet på klinikken siden 1992, først som ansat tandlæge, men siden 2008 som ejer af Tandlægerne Strøget 29.

- Vi er nu fire tandlæger og en tandplejer, samt syv klinikassistenter, og har derfor rig mulighed for faglig sparring. Og selvom de nye patienter vil få mange nye ansigter at forholde sig til, vil der også være et kendt, idet Linda Schermer vil fortsætte som klinikassistent efter sammenlægningen, oplyser Tina Kjær Rasmussen.

De tre ansatte tandlæger Berit Boysen, Tine Møller Lassen og Runa Tranborg, samt tandplejer Helga Sand har alle mange års erfaring, så det er i det hele taget et erfarent tandplejeteam,der glæder sig til at tage imod de nye patienter.

Sammenlægningen af de to klinikker vil blive markeret med en reception fredag 4. maj.