Mascot vinder national leverandørpris

Udgivet:05. februar 2019, 10.37

Læsetid:1 minut

Prisen til Mascot blev overrakt til velbesøgt årsmøde hos Danske Byggecentre. Foto: PR-foto

5 år siden

Pårup Danske Byggecentre uddelte i forbindelse med »Konference og Årsmøde 2019« i Aarhus prisen »Byggecentrenes Leverandør 2019« til Mascot International A/S i Pårup. Det er byggecentrene selv, der har nomineret og stemt til prisen.

Prisen blev givet for det brede samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger. Mascot International A/S fremhæves for at være dygtige til at være et skridt foran konkurrenterne, hvad enten det gælder salgssupport, eksponering i butikken, logistikoplysninger, produktlanceringer og kundeevents for slutbrugere.

- Det var et felt af meget dygtige leverandører til de danske byggecentre, men vi er glade for at overrække prisen som »Byggecentrenes Leverandør 2019« til Mascot International, som har et godt bredt samarbejde med vores medlemsforretninger, siger Palle Thomsen, administrerende direktør Danske Byggecentre, i en pressemeddelelse.

Fremadrettet vil Danske Byggecentre uddele prisen hvert andet år i forbindelse med konference og årsmøde, hvor hele branchen er inviteret.