Nyt kursus udforsker troen

11 gange hen over sensommeren og efteråret inviterer Bording Kirke til Alpha-kursus.

Udgivet:18. august 2023, 15.47

Læsetid:1 minut

1 måned siden

Kurserne handler om at udforske den grundlæggende kristne tro gennem samtale, og kurset henvender sig både til dem, der bruger kirken og troen regelmæssigt – og til dem, der vil høre mere om, hvad troen har at sige dem.

- Alpha er for alle, som er nysgerrige. Oplæggene er designet til at skabe samtale og til at udforske grundlæggende kristentro på en venskabelig, åben og informativ måde. Ingen spørgsmål er forkerte, og du er mere end velkommen til at diskutere så meget eller så lidt, du har lyst til, fortæller sognepræst Morten Meiner, der står for kurserne.

Oversat til 112 sprog

Alpha-kurset bygger på et koncept, der er udviklet i London i 1977. Det voksede hurtigt i omfang og tiltrak deltagere både i og uden for kirken. Op gennem 1990’erne spredte kurserne sig over hele verden, og materialet er oversat til 112 forskellige sprog.

Den første kursusaften i Bording er torsdag 24. august. Til hver session mødes man til spisning klokken 18.30, og programmet indeholder et kort oplæg og samtale, inden der rundes af klokken 21. Det er gratis at være med på selve kurset, men aftensmaden koster et mindre beløb, og man skal tilmelde sig på Bording Kirkes hjemmeside.