19-årig Ikast-Brande kandidat går efter Folketinget

Det Konservative Folkeparti satser på fremtidshåb i form af 19-årige Siff Tang Lassen, der er ny folketingskandidat

Udgivet:23. februar 2022, 05.29

Læsetid:1 minut

19-årige Siff Tang Lassen er ny folketingskandidat for Konservative i Herning. Foto: PR-foto

1 år siden

HERNING/IKAST Siff Tang Lassen blev mandag aften valgt som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Vestjylland. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Siff Tang Lassen er født og opvokset i Ikast, har gået på HTX i Herning og Silkeborg og arbejder lige nu som pædagogmedhjælper og lærervikar i Ikast.

Siff Tang Lassen stillede op ved kommunalvalget i 2021 som den yngste kandidat i Ikast-Brande Kommune og er lokalformand for Konservativ Ungdom i Herning og omegn.

Det er Herning Vælgerforenings overbevisning, at det kan lykkes at få valgt en ung kandidat i folketinget.

- Siff er ambitiøs og har en masse gåpåmod, når hun laver politik. Sådan som jeg oplever Siff, er hun god til at have mange bolde i luften, og jeg tror på, at hun er et godt bud på en ung kandidat, der kan være med til at sikre et sundt generationsskifte i partiet, når den tid kommer, siger lokalformand Gorm Hoff Lauridsen, Herning

Familie og tradition

Den nye folketingskandidat meldte sig ind i Konservativ Ungdom under seneste folketingsvalg.

Selvom hun ikke havde stemmeret, vidste hun, at hun gerne ville arbejde med politik, og at hun er konservativ.

- Jeg er et rigtigt familie- og traditionsmenneske, og det er vigtigt for mig, at denne institution værnes om som noget særligt. Jeg tror på, at vi alle skal kunne føle os trygge i det land, vi bor i, og at kriminalitet skal straffes hårdt. For mig er den konservative ideologi også ensbetydende med at hjælpe dem, der har mest brug for det, og give dem, der kan selv, mere frihed, siger Siff Tang Lassen i pressemeddelelsen.

Konservative i Herning præsenterede desuden for et par uger siden Michael Norup fra Sunds som lokal folketingskandidat.