Guld-Glen går forrest: Hyldesten vælterne ned over FCM

Masser af roser til FCM på de sociale medier efter klubbens andet mesterskab

Udgivet:22. maj 2018, 06.02

Læsetid:3 minutter

Glen Riddersholm ønsker FCM tillykke med mesterskabet - han er ikke alene. foto: jørn deleuran

Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Været på Herning Folkeblad siden 2014. Er udpræget nyhedsjunkie og beskæftiger mig især med vores digitale platforme. Skriv endelig, hvis du har et godt tip!
Se flere artikler af Thomas Færch Kvist

5 år siden

herning Med en 1-0 sejr hjemme mandag aften over AC Horsens kan FC Midtjylland kalde sig danske mestre 2017/2018. Med en imponerende slutspurt - tilsat et par blågule gummiben - lykkedes det FCM at overhale Brøndby indenom, selvom Vestegnsklubben længe havde lignet sikre guldvindere.

Den præstation gav anledning til masser af ros via de sociale medier, hvor FCM blev hyldet vidt og bredt for det flotte mesterskab.

Og det var selvfølgelig klubbens første mestertræner - Guld-Glen - der første an i rosen.

- Dansk fodbold har leveret i det sene forår. Tillykke til FCM med et fortjent mesterskab. Imponerende arbejde af alle i klubben. Lige ved og næsten, men flot sæson af Brøndby, som til sidst ikke stod distancen. Kæmpe respekt til FCN med Bronzen - måske det mest overraskende i 17/18, skriver Glen Riddersholm på Twitter.

Også Aulum-drengen Michael Dyrby - der i parentes bemærket er chefredaktør på BT - er begejstret over FCM-guldet.

- Jeg har cyklet til Ikast for at se Ejner Rahbek, Lars Bastrup i IFS. Jeg var der, da Bobby Moore fik debut i Herning, og jeg har været skeptisk overfor fusioner, men dette er så stærkt gået, at man på gør det på heden, skriver Dyrby også på Twitter.

Også Morten Crone Sejersbøl - tidligere sportschef på selvsamme avis - hylder de nykårede danske mestre.

- Tillykke til FCM. Jeg har ikke altid haft den største fidus til Thorup, men denne sæsons udfordringer (Vaart, Sørloth, Nissen, Novak, Onuachu) har han forvaltet fantastisk. Virkelig flot, lyder det

Kniv i hjertet

Også DR's fodboldekspert- og kommentator Andreas Kraul hylder FC Midtjylland for mesterskabet.

- I den første runde i superligaen 2017/2018 vandt Brøndby med 4-0 over FC Midtjylland på hjemmebane. Dengang så jeg ikke Midtjyderne som guldkandidater, men de har leveret en fremragende sæson siden den søndag. Stort tillykke med guldet, skriver Andreas Kraul på Twitter.

Også Flemming Fjeldgaard - Viaplay-boss - er ude med de store roser til de midtjyske mestre.

- Tak for underholdningen, superliga. Til lykke til FCM med guldet. Historisk og inspirerende slutspurt. Den kløgtigste klub af alle. Det kan aldrig være bare antydningsvist ufortjent med alle de point.

Det er dog ikke på de sociale medier, der er lige begejstrede. På Facebook har tv-værten Peter Tanev begået et langt og inderligt skriv om, hvor tungt det er at være passioneret Brøndby-fan netop nu:

- Det var som at få en kniv i hjertet, skriver Tanev om Horsens' overtidsscoring mod Brøndby fredag aften.

- Ikke at jeg har prøvet det, men har klart en fornemmelse af, at det må være sådan det føles. Det var som at blive kastet ud fra verdens højeste bygning, og stadig være i det frie fald. Det er noget af det værste jeg har oplevet i min tid som Brøndby fan, men det værste er måske at INGEN forstår mig, lyder det fra Peter Tanev.

Læs også på herningfolkeblad.dk
<span>Fotos:</span> FCM-ekstase efter slutfløjt <span>Fotos:</span> FCM-ekstase efter slutfløjt
Læs også på herningfolkeblad.dk:
Fotos: FCM-ekstase efter slutfløjt